Home Concert America On CoffeeWe nodigen u uit om even een time-out te nemen in de ritmische sfeer van onze ontbijt-, brunch- en/of koffieselecties. Wij zijn blij als je langskomt.“Escapades!” Er zijn geen grenzen aan de verbeelding bij het verkennen van onze koffiewereld

America On CoffeeWe nodigen u uit om even een time-out te nemen in de ritmische sfeer van onze ontbijt-, brunch- en/of koffieselecties. Wij zijn blij als je langskomt.“Escapades!” Er zijn geen grenzen aan de verbeelding bij het verkennen van onze koffiewereld

0
America On CoffeeWe nodigen u uit om even een time-out te nemen in de ritmische sfeer van onze ontbijt-, brunch- en/of koffieselecties.  Wij zijn blij als je langskomt.“Escapades!”  Er zijn geen grenzen aan de verbeelding bij het verkennen van onze koffiewereld


Pinterest (Kelly Danner)

Elke koffiehuiseigenaar en -manager met. het personeel, voert hun zakelijke betrokkenheid uit op foundation van het verzorgen van uw tijd, smaak en ruimte voor ontspanning. Koffiehuizen, of het nu gaat om een ​​bedrijfsketen of een speciaalzaak. and many others. bieden elk een unieke gastvrijheid.

Hier is een opmerking voor alle koffieliefhebbers: het is noodzakelijk om op de hoogte te zijn van de koffiebehoeften van klanten tijdens koffiemomenten en bestaat uit eenzaamheid en grote intimiteit.

5 unieke coffeeshops van over de hele wereld

Koffie is niet alleen een hemels smakende vloeistof of een increase van energie. Het is een volledige ervaring als je het drinkt in de perfecte setting: een koffiebar. Op zo’n plek lijkt de tijd in een ander tempo te bewegen. Je bent omringd door mensen, maar ze lijken naar de achtergrond te verdwijnen. Alles, van de bliksem tot de muziek, verleidt en zorgt ervoor dat je terug wilt komen voor meer. We hebben 5 van de meest uitnodigende en unieke coffeeshops van over de hele wereld gevonden.

Modulaire kubieke frames geven een nieuwe dimensie aan dit café (www.archdaily.com)

bekijk meer bij de bron

(Boven titel) Het gedurfde exterieurontwerp van deze doosachtige koffiezaak lijkt op het eerste gezicht misschien intimiderend

Unieke koffiebar in een gigantische classic Rolleiflex-camera…

Een dierbare in Zuid-Korea bouwde dit opmerkelijke mannequin van een classic Rolleiflex-camera, passend naast hun huis, en ze veranderden …

Waarom je het moet zien: Stel je voor dat je een digital camera tegenkomt die eigenlijk een coffeeshop is in het pittoreske Zuid-Korea… Ja, dit is echt echt. Terwijl je daar bent, moet je een ijsje bestellen Americano, need als je koffie gaat drinken vanuit een digital camera, kun je internet zo goed van iets ijskouds nippen, als een baas.

bekijk meer bij de bronLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here