Home Voeding KERF tijdens de voorjaarsvakantie • Kath Eats

KERF tijdens de voorjaarsvakantie • Kath Eats

0
KERF tijdens de voorjaarsvakantie • Kath Eats


Raad eens waar we heen gaan?!

Onze tassen zijn gepakt en we zijn klaar om naar…..ARUBA te gaan!

Kokomo

Toen ik op de basisschool zat, deed ik een dansrecital voor Kokomo en het werd mijn allereerste favoriete liedje. Ik hou nog steeds van het liedje en van alles wat tropisch is. Omdat Aruba het eerste eiland is dat in het lied wordt genoemd, heb ik het gevoel dat we naar de beste plek gaan na het fictieve Kokomo.

We vliegen naar beneden met mijn zus en haar familie en mijn twee ouders. Dit is onze eerste grote internationale reis samen en eentje die op al onze bucketlists staat.

St Lucia

En deze reis is free of charge!

En als je het gevolgd hebt mijn verhaal over reisbeloningen, je voelt misschien dat dit weer een reis is waarvoor we in punten hebben betaald. We gebruikten punten die naar Hyatt waren overgedragen en boekten het resort met ongeveer 175.000 daarvan voor 5 nachten. En vervolgens de Chase Journey Portal gebruikt om onze vluchten te boeken. We betalen dus alleen voor eten en activiteiten – zoals de snorkelcruise die we maken op een piratenschip! Ik zal alle reiskosten wissen die ik kan met onze Capital One Enterprise X-kaart.

Anguilla

Vier seizoenen Anguilla recensie

KERF tijdens de voorjaarsvakantie

Omdat ons reisschema en de kinderen de tweede helft van volgende week niet naar faculty gaan, zal ik volgende week geen nieuwe berichten plaatsen, maar de week erna hoop ik alle foto’s van onze Aruba-reis te kunnen delen! (Stuur alstublieft alle goede vibes zodat niemand ziek wordt!)LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here