Home Concert America On CoffeeWe nodigen u uit om even een time-out te nemen in de ritmische sfeer van onze ontbijt-, brunch- en/of koffieselecties. We zijn blij als je langskomt. “Dusty Springfield – Son of a Preacher Man”

America On CoffeeWe nodigen u uit om even een time-out te nemen in de ritmische sfeer van onze ontbijt-, brunch- en/of koffieselecties. We zijn blij als je langskomt. “Dusty Springfield – Son of a Preacher Man”

0
America On CoffeeWe nodigen u uit om even een time-out te nemen in de ritmische sfeer van onze ontbijt-, brunch- en/of koffieselecties.  We zijn blij als je langskomt. “Dusty Springfield – Son of a Preacher Man”


Klik op de hyperlink om te luisteren

Dusty Springfield is de grootste popdiva van Groot-Brittannië ooit en de bezitter van een van de beste en meest soulvolle stemmen aller tijden. Dit live performance, gefilmd in de Royal Albert Corridor in 1979 in aanwezigheid van HKH Prinses Margaret, legt Dusty huge op het hoogtepunt van haar carrière.

Billy-Ray was de zoon van een predikant
En als zijn vader op bezoek kwam, ging hij mee
Toen ze zich verzamelden en begonnen te praten
Dat is wanneer Billy me mee zou nemen
Door de achtertuin zouden we gaan wandelen
Dan keek hij me in de ogen
Heer weet het tot mijn verbazing

De enige die mij ooit kon bereiken
Was de zoon van een predikant
De enige jongen die mij ooit les zou kunnen geven
Was de zoon van een predikant
Ja, dat was hij, dat was hij, ooh, dat was hij

Goed zijn is niet altijd gemakkelijk
Het maakt niet uit hoe arduous ik het probeer
Toen hij lief tegen me begon te praten
Hij zou komen en me vertellen dat alles in orde is
Hij kuste me en vertelde me dat alles in orde was
Magazine ik vanavond weer weg?

De enige die mij ooit kon bereiken
Was de zoon van een predikant
De enige jongen die mij ooit les zou kunnen geven
Was de zoon van een predikant
Ja, dat was hij, dat was hij, ooh, heer, nee, dat was hij

Hoe goed herinner ik het mij
De blik die in zijn ogen stond
Kusjes van mij stelen in het geheim
Het kost tijd om tijd te maken
Vertel me dat hij helemaal van mij is
Leren van elkaars kennis
Ik kijk om te zien hoeveel we groeien

En de enige die mij ooit kon bereiken was
Een zoon van een predikant
De enige jongen die mij ooit les zou kunnen geven
Was de zoon van een predikant
Ja, dat was hij, dat was hij, oh ja, dat was hij
De enige die mij ooit kon bereiken
hij was een lieve prater van een predikant
De enige jongen die mij ooit les zou kunnen geven
Ik vermoed dat hij de zoon was van een predikant
de enige was een lieftallige zoon van een predikant
De enige …

Geboren met de naam Mary Isobel Catherine Bernadette O’Brien (noot OBE (16 april 1939 – 2 maart 1999), werd professioneel bekend als Dusty Springfield, een Engelse popzangeres en producer wiens carrière zich uitstrekte van eind jaren vijftig tot de jaren negentig. Door haar kenmerkende sensuele geluid was ze een belangrijke soulzangeres met blauwe ogen
en op haar hoogtepunt was ze een van de meest succesvolle Britse vrouwelijke artiesten, met zes high 20 singles in de Amerikaanse Billboard Scorching 100 en zestien op de United Kingdom Singles Chart van 1963 tot 1989. Ze is lid van zowel de Amerikaanse Rock and Roll en Britse Music Halls of Fame. Internationale opiniepeilingen hebben Springfield uitgeroepen tot een van de beste vrouwelijke rockartiesten aller tijden. Haar imago, ondersteund door een peroxideblond bouffant kapsel, avondjurken en zware make-up, evenals haar flamboyante optredens op de zwart-wittelevisie van de jaren zestig, maakten haar tot een icoon van de Swinging Sixties.

Springfield, geboren in West Hampstead, Londen, in een gezin dat van muziek hield, leerde thuis zingen. In 1958 sloot ze zich aan bij haar eerste professionele groep, The Lana Sisters, en twee jaar later vormde ze samen met haar broer Tom een ​​pop-folk vocaal trio, The Springfields. Haar solocarrière begon in 1963 met de vrolijke pophit “I Solely Wish to Be with You”. Onder de hits die volgden waren “Wishin’ and Hopin'” (1964), “I Simply Do not Know What to Do with Myself” (1964), “You Do not Should Say You Love Me” (1966), en “Zoon van een prediker-man” (1968).

We zullen Dusty altijd herinneren en liefhebben.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here