Home Concert America On CoffeeWe nodigen u uit om even een time-out te nemen in de ritmische sfeer van onze ontbijt-, brunch- en/of koffieselecties. We zijn blij als je langskomt. We vieren het vroeg… St. Patrick’s Day bij Celtic Bayou! Fijne, veilige St. Patrick’s Day!!

America On CoffeeWe nodigen u uit om even een time-out te nemen in de ritmische sfeer van onze ontbijt-, brunch- en/of koffieselecties. We zijn blij als je langskomt. We vieren het vroeg… St. Patrick’s Day bij Celtic Bayou! Fijne, veilige St. Patrick’s Day!!

0
America On CoffeeWe nodigen u uit om even een time-out te nemen in de ritmische sfeer van onze ontbijt-, brunch- en/of koffieselecties.  We zijn blij als je langskomt. We vieren het vroeg… St. Patrick’s Day bij Celtic Bayou!  Fijne, veilige St. Patrick’s Day!!


De festiviteiten op zaterdag beginnen met een GREEN MILE PUB CRAWL, gesponsord door JAMESON, beginnend om 9.30 uur en eindigend om 12.00 uur. Ouderen dan 21 kunnen meedoen door je groen te dragen en met ons door Jefferson St. te paraderen en de Ierse drankspecials langs de route te vieren en vervolgens terug te gaan naar het festivalterrein voor een volledige dag vol festiviteiten.

Het competition begint dan om 12.00 uur, met een Ierse openingszegen van onze gastpriester. We zullen 3 muziekpodia hebben, een kinderpodium, een LUS FIBRE genealogietent, voedselverkopers en een authentieke Ierse pub gebouwd door onze Ierse staf!

Lokale en IERSE MUZIKANTEN zullen de hele dag optreden op de GUINNESS MAIN STAGE. We zullen een kindertent hebben met Ierse ambachten, schminken, een schattenjacht met goud, IRISH FOLKLORE STORYTIME en Ierse en Schotse dansshows en workshops.

Onze Culturele tent zal gastsprekers hebben die de vergelijkingen bespreken van de Cajun- en Keltische culturen, traditionele muzikanten en zangers uit Ierland en liedjes uit Bretagne, evenals een Ierse muziekwedstrijd voor jonge muzikanten. Onze Pub biedt dwell publiedjes, WHISKEY TASTING, een Ierse koffiebar en serveert ons speciale 2 Gingers-drankje, THE BIG GINGER!

Een van onze uitgelichte evenementen is een GUINNESS COOK-OFF. Elk staff moet ter plaatse een hartig gerecht bereiden, waarbij ze een blikje Guinness in hun recept gebruiken. Dit is een unieke kookwedstrijd die zeker nationale aandacht zal trekken! We zullen ook een BAILEY’S BAKE-OFF hebben waar toetjes en snoepjes kunnen worden afgezet en beoordeeld. Voor beide competities worden prijzen uitgereikt.

Veel diners en loterij(en) ******

Het Celtic Bayou Competition (afgelopen jaren) Fb.comLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here