Home Concert Rock Your Child (instrumentaal) George McRae-cover

Rock Your Child (instrumentaal) George McRae-cover

0
Rock Your Child (instrumentaal) George McRae-cover


Afbeelding: mayhemandmuse.com

“Rock Your Child” is de debuutsingle van de Amerikaanse zanger George McCrae. Geschreven en geproduceerd door Harry Wayne Casey en Richard Finch van KC and the Sunshine Band, was “Rock Your Child” een van de belangrijkste opnames van vroege discomuziek. Het nummer was een enorme internationale hit en bereikte nummer één in de Sizzling 100 in de Verenigde Staten, waar hij in juli 1974 twee weken doorbracht; nummer één in de R&B-hitlijst; en nummer één in de UK Singles Chart, waar hij in juli 1974 drie weken aan de high stond. Met 11 miljoen verkochte exemplaren is het een van de minder dan 40 singles aller tijden waarvan wereldwijd 10 miljoen fysieke exemplaren zijn verkocht.cc

Instrumentale coverversie beschikbaar gesteld aan YouTube door The Orchard Enterprises (Digital 45) ℗ 2012 Important Media Group LLC Uitgebracht op: 13-11-2012 Producent: Christian Dio Muziekuitgever: EMI LONGITUDE MUSIC CO. Automatisch gegenereerd door YouTube.

Rock Your Child (instrumentale versie)

LuisterLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here