Home Concert America On CoffeeWe nodigen u uit om even een time-out te nemen in de ritmische sfeer van onze ontbijt-, brunch- en/of koffieselecties. We zijn blij als je langskomt. “PLAYER – BABY COME BACK”

America On CoffeeWe nodigen u uit om even een time-out te nemen in de ritmische sfeer van onze ontbijt-, brunch- en/of koffieselecties. We zijn blij als je langskomt. “PLAYER – BABY COME BACK”

0
America On CoffeeWe nodigen u uit om even een time-out te nemen in de ritmische sfeer van onze ontbijt-, brunch- en/of koffieselecties.  We zijn blij als je langskomt. “PLAYER – BABY COME BACK”


wp-1476094151293.jpeg

Schat, kom terug” is een Amerikaanse klassieker van de jaren 70-popband Participant. Het werd eind 1977 uitgebracht als de eerste single van hun titelloze eerste studioalbum. Het nummer was hun grootste single en bereikte nummer één in de Billboard Sizzling 100 en nummer 10 in de soul charts, in 1978. Het was de doorbraaksingle voor de band, waarmee ze mainstream succes opleverden, en nummer één werd, waardoor labelgenoten The Bee Gees’ ‘How Deep Is Your Love’ van de eerste plaats. Geschreven door zanger Peter Beckett en JC Crowley, de oprichters van Participant, en gezongen door Beckett, staat het op de 8e plaats in de Prime Tien Yacht Rock Songs Of All Time.

bron

https://www.youtube.com/watch?v=JYsKDaQIX54

https://www.youtube.com/watch?v=6B2aDi0LAHwLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here