Home Carrière weekend geopende draad – 9-10 maart 2024 — Vraag het aan een supervisor

weekend geopende draad – 9-10 maart 2024 — Vraag het aan een supervisor

0
weekend geopende draad – 9-10 maart 2024 — Vraag het aan een supervisor


We waren internet thuis van onze huwelijksreis toen we een wilde kat bij onze achterdeur zagen hangen, jammerlijk miauwend. We hadden geen van beiden ooit een kat gehad, maar ze leed duidelijk honger, dus gaven we haar wat tonijn. Ze kwam terug. We bleven haar voeden.

Ze reageerde op ‘Kitty’, dus zo noemden we haar. Ze was erg schuw. Ze was bang voor voeten en de aanblik van een bezem deed haar in angst vluchten tot de dag waarop ze stierf. Het was duidelijk dat ze mishandeld was.

Geleidelijk aan begon ze ons te vertrouwen, en ze kreeg vooral een band met mijn man. Ze bleef een buitenkat (we zaten in een gebied zonder coyote), maar na een tijdje kwam ze naar binnen om rond te snuffelen en rond te hangen.

Een jaar later verhuisden we en besloten we dat we haar mee moesten nemen, zodat ze kon overleven. Wij wisten niets. We hebben Kitty internet in de auto gegooid om de rit van 3,2 km te maken. Ze klom immediate op de schouders van mijn man, zette al haar klauwen in en begon te schreeuwen. Oeps

Kitty werd op dat second een binnen- en buitenmeisje, sliep op ons mattress, minder bang voor voeten maar nog steeds verlegen. We hadden een los scherm achterin dat ze gebruikte als kattenluik, maar als ze door de voordeur naar binnen wilde komen, miauwde ze en eiste om binnengelaten te worden.

Op een avond zat ik television te kijken en hoorde ik het miauwen. Ik stond op om de deur te openen en keek nog steeds naar de television. Een half uur later keek ik naar beneden en zag een heel andere kat door ons huis dwalen. Een kitten van zes weken oud, stoutmoedig en onbeschaamd, dat zich helemaal thuis voelt. Natuurlijk schepte hij zichzelf aan Kitty’s eten.

Wij hebben hem buiten gezet. Maar hij wilde niet weggaan. Hij miauwde en miauwde alleen maar om weer naar binnen te komen. De volgende dag vond hij zijn weg onder het huis en miauwde onophoudelijk. We dachten dat we de vaatwasser aan zouden zetten om hem onder het huis vandaan te jagen – en toen zagen we kleine pootjes onder de vaatwasser vandaan komen. Hij had dit als zijn huis opgeëist en hij ging nergens heen.

Hij vond snel het losse hor/kattenluik en begon zichzelf in en uit te laten. Kitty was niet blij, maar er waren geen openlijke vijandelijkheden. En het nieuwe katje was verrukkelijk: aanhankelijk, leuk en vol vertrouwen. Waar je ook heen wilde, hij wilde er eerst zijn, dus noemden we hem meneer Underfoot.

We waren echt nog niet klaar om een ​​verbintenis aan te gaan met een tweede wilde kat. (We hebben de buurt gecontroleerd – hij was van niemand). En Kitty was een beetje boos op mijn man; ze begon op mijn voeten te slapen in plaats van op de zijne om hem te laten weten dat ze boos was. Ongeveer een week lang leefden we in een vreemde situatie waarin we niet wisten wat we met dit kitten moesten doen. We hebben eten voor hem buiten gezet om Kitty’s voerbak te beschermen (hij at toch wat van haar eten).

En toen plaste Kitty op het mattress. Ik dacht dat ze zich gedroeg, maar mijn man zei: nee, dat zou ze nooit doen. En hij bracht haar naar de dierenarts.

Kitty had een enorme, plotselinge blaasontsteking. Ze slikte twee dagen zware antibiotica en stierf toen. We waren er kapot van.

Maar thuis hadden we een gloednieuw katje dat klaar stond om te springen en te springen en onder onze voeten te kruipen en ons een eindeloze voorraad levende muizen te brengen, omdat we natuurlijk internet zo graag met ze wilden spelen als hij. Underfoot groeide uit tot een enorme, enorme kat en was ongeveer veertien jaar lang de vreugde van ons leven. We dachten dat God wist dat we een kat nodig zouden hebben, en stuurden hem miauwend naar onze voordeur.

En Kitty? De dierenarts bood aan om free of charge een autopsie te doen. Hij begreep niet waarom ze zo snel zo ziek werd, maar zei terloops: ‘O, ik heb de kogel gevonden.’

De wat?

Kitty was meer dan mishandeld voordat ze ons vond. Ze was neergeschoten. Ze had haar hele leven geleefd met een kogel in haar buikvet. Geen marvel dat ze zo schichtig was!

Tussen Kitty en Underfoot werden we toegewijde kattenmensen. En ja, we hebben nu een kattenmand.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here