Home Voeding Probiotica voor PDS | De voedingsdeskundige beoordelingen

Probiotica voor PDS | De voedingsdeskundige beoordelingen

0
Probiotica voor PDS |  De voedingsdeskundige beoordelingen


Alles over probiotica, PDS, hoe probiotica PDS-symptomen kunnen helpen en een geweldig probioticum om te nemen voor PDS!

Zelfgemaakte yoghurt

Vandaag gaan we het hebben over probiotica en PDS. Mensen die aan PDS lijden, zijn vaak op zoek naar verlichting en probiotica kunnen een nuttig hulpmiddel zijn om PDS-symptomen onder controle te houden. Lees meer over probiotica, PDS, wat mijn favoriete probioticum is en hoe probiotica PDS-symptomen kunnen helpen.

**Blijf lezen voor een VSL#3 probiotische weggeefactie!
VSL#3

Wat is IBS?

PDS is de korte naam voor Prikkelbare Darm Syndroom, een veel voorkomende aandoening die het maag-darmkanaal, inclusief de maag en darmen, aantast. Er zijn verschillende ernstgraden van IBS, waaronder delicate tot ernstiger. Veel voorkomende symptomen van IBS zijn een opgeblazen gevoel, gasvorming, diarree, krampen, maagpijn en constipatie. Het is een chronische aandoening waar mensen hun hele leven mee moeten omgaan. PDS kan onder controle worden gehouden door te beheren wat u eet, uw levensstijl en stress. Als u ernstigere PDS heeft, heeft u mogelijk medicijnen nodig.

Wat is een gezonde spijsvertering?

Je spijsverteringskanaal bevat biljoenen bacteriën. De meeste bacteriën worden als goede bacteriën beschouwd, het soort dat je gezond houdt. Maar je hebt ook slechte bacteriën. Meer slechte bacteriën kunnen problemen veroorzaken die leiden tot ongemakkelijke en zelfs slopende symptomen, evenals angst die voortkomt uit het omgaan met die symptomen.

Uw spijsverteringsgezondheid is gekoppeld aan de algehele gezondheid van uw hele lichaam, dus het is belangrijk om deze gezond te houden. Daarom houd ik van VSL#3®, een probioticum. Het is zo gemakkelijk te integreren in uw dagelijkse routine. VSL#3® is een geavanceerde probiotische optie die meerdere bacteriestammen levert die nodig zijn om de noodzakelijke hoeveelheid goede bacteriën in uw spijsverteringskanaal te helpen herstellen.

VSL#3 Probiotica

Wat zijn probiotica?

Probiotica zijn levende bacteriën en gisten die gunstig zijn voor uw darmgezondheid. Probiotica kunnen uw immuniteit tegen infecties versterken. Om het bij mij thuis simpel te maken noemen we het de ‘goede bacteriën’. Probiotica kunnen zeer nuttig zijn tijdens en na het nemen van antibiotica. U kunt ervoor kiezen om een ​​probiotisch complement te nemen of probiotica in minder geconcentreerde vormen in voedsel te krijgen.

potjes zelfgemaakte yoghurt

Welke voedingsmiddelen bevatten probiotica?

  • Yoghurt
  • Gefermenteerde voedingsmiddelen zoals zuurkool en kimchi
  • Komboecha
  • Augurken
  • Miso Soep

Hoe helpen probiotica IBS?

Onze spijsverteringskanalen bevatten biljoenen bacteriën, sommige goed en sommige slecht. Mensen met PDS hebben meer slechte bacteriën dan goede, wat veel negatieve maag-darmsymptomen kan veroorzaken. Het nemen van een probioticum kan nuttig zijn om meer goede bacteriën aan uw spijsverteringskanaal toe te voegen en zo de PDS-symptomen te helpen beheersen. Het kan ook helpen de immuunrespons veroorzaakt door slechte bacteriën te verminderen.

Welk probioticum is nuttig voor PDS?

VSL#3® is een geavanceerd probioticum dat meerdere bacteriestammen en meer goede bacteriën bevat die kunnen helpen de bacteriën in het maagdarmkanaal in evenwicht te brengen. VSL#3® heeft 450-900 miljard CFU, terwijl sommige vrij verkrijgbare probioticamerken 20 miljard CFU of minder hebben. Er wordt gebruik gemaakt van 8 verschillende bacteriestammen. Het is een gekoeld product dat helpt de bacteriën in leven te houden om de effectiviteit ervan te vergroten.

In maart 2022 werd een onderzoek onder gastro-enterologen gehouden en 93% zei dat hun patiënten met PDS tevreden waren met VSL#3. Deze symptomen verbeterden toen mensen met PDS VSL#3 gebruikten: ze hadden minder een opgeblazen gevoel, algehele verbetering van de symptomen, minder pijn en minder diarree.

VSL#3 Smoothie

Afgezien van yoghurt, is mijn favoriete manier om probiotica in mijn dieet te krijgen VSL#3® in poedervorm. Het is zo gemakkelijk toe te voegen aan smoothies en ik vind het geweldig om te weten dat mijn familie probiotica binnenkrijgt voor de darmgezondheid.

Ik gebruik al jaren een probioticum voor de darmgezondheid en wat ik leuk vind aan VSL#3® is dat het verkrijgbaar is in capsules En pakketten om te passen in welke vorm en potentie u ook verkiest. Professional-tip: je kunt de capsules ook openen en in elke capsule mengen koude, niet-koolzuurhoudende vloeistof of voedsel. VSL#3® is speciaal omdat het een krachtige probiotische medische voeding is die de darmgezondheid helpt verbeteren en voor mensen met chronische spijsverteringsproblemen zoals colitis ulcerosa of het prikkelbaredarmsyndroom.

VSL#3® is een speciaal samengestelde probiotische medische voeding die meerdere stammen van nuttige levende bacteriën levert om een ​​beter microbieel evenwicht te creëren, wat zo belangrijk is voor de gezondheid van de spijsvertering. Veel andere probiotica die op de plank te vinden zijn, zijn probiotica met één stam. VSL#3®-capsules (112,5 miljard CFU) bevatten echter ongeveer 10 keer meer bacteriën dan het belangrijkste commercieel verkochte OTC-probioticum* en een diversiteit van 8 nuttige bacteriestammen. Het wordt in de koelkast bewaard om de potentie te behouden en maakt gebruik van 8 verschillende bacteriestammen, zodat meer goede bacteriën het maagdarmkanaal kunnen overleven. Geen marvel dat dit het #1 aanbevolen, krachtige probiotische merk is door gastro-enterologen!

*Vergeleken met Culturelle® en Align®

Waar te kopen VSL#3®

Jij kan kopen VSL#3® op www.vsl3.com of in de winkel achter de apotheekbalie bij grote en onafhankelijke apotheken door het hele land

Recepten met probiotica

Smoothiekom met perziken en room

Tropische Smoothie Bowls

Recept voor zelfgemaakte yoghurt

Weggeven

Bij de winactie wordt een doos VSL#3 weggegeven aan één winnaar!

een Rafflecopter-weggeefactie

Dit bericht wordt gesponsord door VSL#3. Alle meningen zijn die van mij.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here