Home Concert Ryan Davis en de Roadhouse Band: 8 december 2023 Tubby’s

Ryan Davis en de Roadhouse Band: 8 december 2023 Tubby’s

0
Ryan Davis en de Roadhouse Band: 8 december 2023 Tubby’s


Als je het weet, weet je: nadat een vriend het had aanbevolen, was ik slechts 30 seconden bezig met het album van Ryan Davis & the Roadhouse Band Dansen op de rand voordat u op de koopknop drukt. Ik heb ook niet gewacht Dansen op de rand om per put up aan te komen voordat u koopt Stuur bloemen van Davis’ andere (vorige?) band, State Champion. De aankomst van Dansen op de rand Ik had een flyer met tourdata bij me, waardoor ik terechtkwam bij de present waar je naar gaat luisteren. De perfecte digitale/analoge progressie van ontdekking. En wat een ontdekking was het: ik heb dit album waarschijnlijk vaker beluisterd dan al het andere dat ik dit jaar kocht, en het is nog maar twee maanden uit. Ik zou mijn muziekblog bonafide verliezen als ik niet de onvermijdelijke vergelijkingen zou maken met gewaardeerde namen als Berman, Callahan en Oldham. De personages van Davis komen praktisch web zo levendig en tastbaar uit de stereo als iedereen in je plaatselijke bar. Als je de moeite wilt nemen om de songtekst te leren van een plaat die dit jaar is uitgebracht, dan is dit degene. En gelukkig voor jou: Dansen op de rand is opnieuw verkrijgbaar in de tweede persing.

Ik heb dit opgenomen vanaf onze gebruikelijke plek bij Tubby’s met een boardfeed van FOH-ingenieur Will, die deze set excellent heeft gemixt: elk instrument is afzonderlijk hoorbaar, waardoor dit een echte ‘je-bent-er-traktatie’ is. Genieten!

FLAC en MP3 downloaden

Ryan Davis & the Roadhouse Band
2023-12-08
Tubby's
Kingston, NY

Recorded and produced by Eric PH for nyctaper.com

Soundboard (engineer: Will) + MBHO KA200N/603A > Naiant PFA >> Sound Gadgets MixPre-6 > WAV (24/48) > Adobe Audition CC + Izotope Ozone 5 > Audacity 2.4.2 > FLAC

Tracks (55:55)
01. Bluebirds in a Struggle
02. A Appropriate Exit
03. Junk Drawer Coronary heart
04. Flashes of Orange
05. Be taught 2 Re-Luv
06. Free From the Guillotine
07. Bluebirds Revisited

Tags: , , ,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here