Home Carrière 3 hacks voor het aantrekken van klanten om uw coachingbedrijf te laten groeien

3 hacks voor het aantrekken van klanten om uw coachingbedrijf te laten groeien

0
3 hacks voor het aantrekken van klanten om uw coachingbedrijf te laten groeien


3 hacks voor het aantrekken van klanten om uw coachingbedrijf te laten groeien

Jongleren met kinderen, wasgoed en een bijbaantje? Ben daar geweest, mama! Je droomt ervan om als coach echt influence te maken, maar de gedachte dat je veel geld op advertenties moet laten vallen, doet je ogen sneller tranen dan gemorste sapdozen. Maar raad eens, supervrouw? Je kunt de creditcard achterwege laten en een bloeiend coachingbedrijf opbouwen met een aantal slimme strategieën, terwijl je de tijd voor een dutje heilig houdt.

Vergeet het telefoonboek, omarm de ‘Vind ik leuk’-knop:

Voorbij zijn de dagen van ongemakkelijke verkoopgesprekken (hallo, flashbacks naar telemarketing!). De magie schuilt in echte verbinding. Weet je nog die moeder die reageerde op je bericht ‘Mompreneur Motivatie’? Schuif in haar DM’s (virtueel natuurlijk) en bied een korte peptalk aan. Zie je iemand een carrièreswitch aankondigen? Stuur een ondersteunend bericht en kijk of je ze kunt begeleiden. Het gaat niet om salesy zijn, het gaat om het opbouwen van relaties en het tonen dat je om je geeft.

Voel je je met je tong vastgebonden? Scripts om te redden!

Maak je geen zorgen, we zijn er allemaal geweest. Netwerken kan intimiderend zijn, maar maak je geen zorgen meer! Gebruik deze handige scripts om gepersonaliseerde berichten te maken die het ijs breken:

  • Voor de “liker”: “Hé (naam), bedankt dat je mijn bericht over (onderwerp) leuk vindt! Ik vond je opmerking over (gedeelde interesse) leuk. Heb je zin om een ​​keer een praatje te maken om te kijken hoe ik je kan helpen jouw (doel) te bereiken?”
  • Voor de carrièrewisselaar: “Hallo (naam), zag je bericht over je transitie en wilde contact opnemen. Ik assist moeders zoals jij bij carrièreveranderingen. Wilt u een free of charge adviesgesprek om uw mogelijkheden te verkennen?”

Vergeet niet dat consistentie de sleutel is. Reserveer elke dag 15 minuten om verbinding te maken met anderen (zie het als uw ‘netwerkpowernapje’). Maak een lijst met potentiële connecties en houd uw voortgang bij. Binnenkort zul je versteld staan ​​van de geweldige mensen die je ontmoet!

Getuigenissen: je geheime wapen (geen superpak vereist!)

Mensen vertrouwen mensen. Daarom zijn krachtige getuigenissen uw geheime wapen om klanten aan te trekken. Bied een free of charge ‘Mother Boss Breakthrough Session’ aan in ruil voor eerlijke suggestions. Deel deze pareltjes vervolgens op uw web site, sociale media of doe zelfs een kort video-interview met uw klant die fan is geworden. Vergeet niet dat hun succesverhaal uw geheime marketingmagie is.

Freebies: de snoeppot van leadgeneratie:

Wie houdt er niet van een freebie? Ze lijken op de snoeppot bij de kassa van de winkel: onweerstaanbaar! Maar gooi de lolly’s weg en bied waardevolle middelen aan die echte moederproblemen oplossen. Denk aan downloadbare spiekbriefjes ‘Jongleren met schema’s als een baas’, of een minicursus over ‘Het temmen van het technische monster: het stroomlijnen van je moederbiz.’ Het doel? Laat zien dat jij de knowledgeable bent die het begrijpt, en zorg ervoor dat je leads krijgt die enthousiast over je zijn (beschouw ze als je cheerleaders!).

Bonustip: variatie is het kruid van het zakelijke leven!

Kom niet huge te zitten in een freebie-sleur, mama! Houd het fris door door het verschillende aanbod op sociale media te bladeren. Misschien is het deze week een werkboek ‘Verover je moederschuld’, en volgende week een webinar ‘Mealplanning beheersen’. Volg wat resoneert en pas uw strategie aan. Vergeet niet dat uw eerste free of charge geschenk misschien niet uw gouden ticket is, maar met een beetje experimenteren zult u de magische formule vinden die uw ideale klanten aantrekt.

Ik hoop dat je deze hacks voor klantattractie leuk vond. Onthoud: je hebt dit!

Een bedrijf opbouwen kost tijd en moeite, internet als zindelijkheidstraining (we hebben het allemaal meegemaakt!). Raak niet ontmoedigd; vier elke overwinning, hoe klein ook. Heb je een nieuwe verbinding gescoord? Woehoe! Was een klant enthousiast over je freebie? Doe een vreugdedansje! Binnenkort zul je het momentum hebben van een moeder met een missie, die anderen empowert en een bedrijf opbouwt waar je trots op bent. Dus pak je koffie (of drinkbeker, geen oordeel!), trek je coachingcape aan en bereid je voor om een ​​verschil te maken! Je hebt dit!

PS Ik heb een gloednieuwe LIVE Workshop genaamd “Phrase loopbaancoach” gebeurt 12 maart.

Bekijk hier alle particulars en pak je early bird-prijs!LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here