Home Voeding Keswick Corridor Spa • Kath eet

Keswick Corridor Spa • Kath eet

0
Keswick Corridor Spa • Kath eet


Ik heb onlangs een ochtend in de Keswick Corridor Spa gedaan, en het was zo heerlijk dat ik het moest delen met degenen in de omgeving van Charlottesville die op zoek waren naar een spadag!

Ik ontving onlangs een blogcommentaar met de vraag wat mijn favoriete spa in Charlottesville was. Ik had geen goed antwoord! Ik ga naar verschillende plaatsen voor massages, gezichtsbehandelingen en af ​​en toe nagels, maar ik moest nog een dagspa vinden die een echte spa-sfeer uitstraalde. Sinds Keswick Corridor een paar jaar geleden een enorme renovatie onderging, stond een bezoek aan hun spa op mijn bucketlist. Het is zeker aan de hoge kant met diensten die beginnen bij $ 230 voor 60 minuten en vanaf daar stijgen, dus ik had nog geen prioriteit gegeven aan een afspraak in mijn YNAB-budget! Maar met spadagen in het achterhoofd sms’te ik mijn vriendin Julie, die er eerder was geweest, en vroeg haar of het de moeite waard was. 100%, zei ze! En dus boekten we samen gezichtsafspraken voor de week daarop.

Ik was zo onder de indruk van de Keswick Corridor Spa dat ik wat foto’s maakte en er een samenvatting over moest schrijven. Dit bericht is op geen enkele manier gesponsord – ik wilde het gewoon delen. Als u in de omgeving van Charlottesville bent, is dit de plek om een ​​speciale spadag te boeken!

En als u van buiten de stad komt, Keswick-zaal is een ontzettend mooi luxe resort web buiten Cville. Alles is daar prachtig, inclusief het overloopzwembad en de eating places. Thomas speelt af en toe golf op Keswick met vrienden en het is een van zijn favoriete banen.

Keswick Corridor Spa

Als ik een spabehandeling wil boeken, wil ik de werken: badjassen, een sauna, een ontspanningsruimte. Al die additional dingen zijn web zo fijn als de behandeling zelf! Julie en ik boekten onze gezichtsbehandelingen voor 11:15 uur en kwamen vroeg aan, zodat we van de volledige ervaring konden genieten. Elke kleedkamer heeft een infraroodsauna, een stoombad, prachtige douches, een make-upruimte en kluisjes. Bij onze aankomst kleedden we ons om in knusse badjassen en pantoffels.

De foyer

De kleedkamerlobby

Sauna + Stoombad

Ik kon niet wachten om te ontspannen in de sauna. Julie en ik praatten 45 minuten terwijl we zweetten! Ik heb ook de stoomkamer uitgeprobeerd, die natuurlijk stomend en heerlijk was.

Douches

We namen een douche om af te spoelen voordat we naar de ontspanningsruimte gingen en op onze behandelingen wachtten. Ik hield van alle producten in de spa, van de lotions tot de aloë-gezichtsspritz die je na het douchen kon gebruiken.

De Ontspanningsruimte

In de gemengde ontspanningsruimte wacht u op uw behandeling. Ze hadden hete thee, gearomatiseerd water, pecannotenbrood en muesli als tussendoortje. Zittend op die dagbedden met een fleecedeken was absoluut hemels.

Ik heb het komkommermuntchlorofylwater geprobeerd!

Botanische gezichtsbehandelingen

Ik kreeg geen foto van de behandelkamer, maar een leuke bijkomstigheid waar ik van hield was de verwarmde handdoekverwarmer om mijn badjas aan te hangen! Mijn gezichtsbehandeling was ongelooflijk en je kunt zien hoe professioneel ze hun diensten verlenen.

We ontspanden nog wat voordat we gingen lunchen.

Goudsbloem

Als je lokaal bent en er nog niet bent geweest Goudsbloem, Ik zou het ten zeerste aanbevelen om te komen! Het is open voor het publiek. Ik heb er al een keer eerder geluncht en gedineerd.

We hielden het informeel en deelden twee pizza’s!

De samenvatting

Wat een heerlijke halve dag! Vanwege de voorzieningen, badjassen en grote ontspanningsruimte is de Keswick Corridor Spa een geweldige plek voor een vriendendag, moeder/dochterdag, een vrijgezellenfeest of een speciaal cadeau voor iedereen in uw leven die wat rust en ontspanning nodig heeft. . Hoewel het aan de hoge kant is, maken al die additional toeters en bellen die inbegrepen zijn een spadag zo speciaal. Vergeleken met de andere luxe spa’s waar ik ben geweest (Fearrington, Primland, Vier Jaargetijden), Ik kan echt zeggen dat dit de leukste ervaring was! Het enige wat ze missen is een spabad en een bubbelbad 🙂

Zouden Churton en Bocker niet graag met deze beer rondhangen!

Meer spa-reizen:LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here