Home Voeding Citroenkruidenpasta | De voedingsdeskundige beoordelingen

Citroenkruidenpasta | De voedingsdeskundige beoordelingen

0
Citroenkruidenpasta | De voedingsdeskundige beoordelingen


Lemon Herb Pasta is klaar in minder dan 30 minuten en zit boordevol citroen, Parmezaanse kaas, knoflook en verse peterselie en basilicum!

Citroenkruidenpasta

Roept citroen niet gewoon lente? Verse kruiden en citroen doen me altijd denken aan het hotter wordende weer! Ik heb deze ontzettend smaakvolle Citroenkruidenpasta gemaakt voor een paas- of lentebijgerecht en ik denk dat je hem geweldig zult vinden! Ik gebruikte volkoren pasta, citroensap, verse peterselie en basilicum en veel Parmezaanse kaas. Geweldig!


Ingrediënten Citroenkruidpasta

 • Sfoglini volkoren radiatorpasta
 • Olijfolie of boter – helemaal aan jou! Met beide werkt het goed
 • Gehakte knoflook – je kunt verse knoflook of voorgehakte knoflook gebruiken
 • Citroenschil en sap!
 • Parmezaanse kaas – ik gebruikte geraspte kaas, maar versnipperd zou hier ook heel goed werken.
 • Verse peterselie
 • Verse basilicum
 • Zwarte peper – Ik hou van het soort peper in de molen, waar het grof en vers is
 • Zout

Kom Citroenkruidpasta

Hoe maak je citroenkruidpasta?

Kook je pasta volgens de aanwijzingen. Giet de pasta af, maar bewaar een half kopje pastawater. In een kleine pan verwarm je de olijfolie of boter en bak je de knoflook gedurende 2 minuten. Voeg de overige ingrediënten voor de saus toe en roer goed. Meng met je pasta en serveer. Zo gemakkelijk en het komt in slechts ongeveer 25 minuten samen.

Volkoren citroenkruidpasta

Voeding van citroenkruidpasta

Ik gebruik graag volkoren pasta bij het koken, en dit vooral Sfoglini-pasta bevat 8 gram eiwit en 5 gram vezels per portie, waardoor je langer vol blijft. Het citroensap zit vol vitamine C en de peterselie bevat vitamine A, C en Okay. Basilicum is, web als andere bladgroenten, rijk aan vitamine Okay. Deze pasta is een geweldig bijgerecht, maar je kunt er gerust wat eiwitten of groenten aan toevoegen. Maak er een completere maaltijd van.

Citroen-Parmezaanse Pasta

Wat te serveren bij Citroenkruidenpasta?

Ik hou ervan om van dit gerecht te genieten zoals het is of om het te beleggen met een eiwit zoals gebakken kipfilet of gebakken champignons en broccoli. Het is ook heerlijk als bijgerecht bij wat je maar lekker vindt.

Kan ik citroenkruidenpasta opwarmen?

Ja! Dit recept is heerlijk opgewarmd. Gewoon in de magnetron opwarmen tot het heet is. Deze pasta blijft maximaal 4 dagen goed in de koelkast. Als het een beetje droog is, kun je een eetlepel water toevoegen en het vervolgens opnieuw opwarmen.

Kruiden-citroenpasta

Sfoglini-pasta

Ik hou van de leuke vormen van de Sfoglini radiatorpasta die ik in dit recept heb gebruikt! Deze noedels hebben een prachtige textuur waar deze saus good bij previous. Dit merk heeft zoveel verschillende vormen pasta en is gemaakt in de VS. Het is biologisch en werkt heel goed in dit recept voor citroenkruidpasta. Ik gebruik graag volkorenpasta in de meeste van mijn recepten vanwege het toegevoegde vezelgehalte! Bekijk dit recept dat ik maakte met Sfoglini reginetti-pasta- Romige zongedroogde tomatenpasta.

**Bestel Sfoglini-pasta hier!

Citroenkruidenpasta

Opbrengst: serveert 4-5

Lemon Herb Pasta is klaar in minder dan 30 minuten en zit boordevol citroen, Parmezaanse kaas, knoflook en verse peterselie en basilicum!

Voorbereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: 20 minuten Totale tijd: 25 minuten

INSTRUCTIES

 1. Kook een pot water en kook de pasta volgens de aanwijzingen. Giet de pasta af, maar bewaar een half kopje pastawater voor later.
 2. In een kleine steelpanvoeg de olijfolie of boter toe en bak de knoflook 2 minuten. Voeg de citroenschil, het pastawater, het citroensap, de Parmezaanse kaas, de peterselie, het basilicum, de zwarte peper en het zout toe.
 3. Voeg de citroensaus toe aan de pasta en roer goed. Serveer onmiddellijk.

Genieten!

Meer pastarecepten

Recept voor Citroenkruidenpasta

Dit bericht wordt gesponsord door Sfoglini. Alle meningen zijn die van mij.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here