Home Concert ÉÉN RICHTING – NACHTVERANDERING

ÉÉN RICHTING – NACHTVERANDERING

0
ÉÉN RICHTING – NACHTVERANDERING


“Night time Adjustments” is een nummer opgenomen door de Brits-Ierse boyband One Path. Het werd geschreven door de band samen met Jamie Scott, Julian Bunetta en John Ryan, terwijl de productie werd verzorgd door Bunetta en Ryan. Het nummer werd op 14 november 2014 uitgebracht als de tweede en laatste single van hun vierde studioalbum 4. Het was ook de laatste single met lid Zayn Malik. Het nummer is een matig commercieel succes en is een van de meest geprezen nummers van de band. Het wordt geprezen omdat het met diepgang en volwassenheid over de vluchtige aard van het leven nadenkt. Het nummer werd in april 2023 meer dan 1 miljard keer gestreamd op Spotify. Het is het eerste nummer van de band dat deze prestatie bereikt.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here