Home Concert America On CoffeeWe nodigen u uit om even een time-out te nemen in de ritmische sfeer van onze ontbijt-, brunch- en/of koffieselecties. We zijn blij als je langskomt. ‘Phrases’ (Do not Come Straightforward) door FR David

America On CoffeeWe nodigen u uit om even een time-out te nemen in de ritmische sfeer van onze ontbijt-, brunch- en/of koffieselecties. We zijn blij als je langskomt. ‘Phrases’ (Do not Come Straightforward) door FR David

0
America On CoffeeWe nodigen u uit om even een time-out te nemen in de ritmische sfeer van onze ontbijt-, brunch- en/of koffieselecties.  We zijn blij als je langskomt. ‘Phrases’ (Do not Come Straightforward) door FR David


Phrases” is een nummer van FR David, dat in 1982 als single werd uitgebracht van zijn gelijknamige debuutalbum. Het nummer was een grote Europese hit, met een piek op nummer één in Duitsland, Zwitserland, Zweden, Oostenrijk en Noorwegen. In het voorjaar van 1983 piekte het op nummer twee in de Britse hitlijsten.

Het nummer bereikte eind 1982 ook nummer één in Zuid-Afrika, stond 25 weken in de hitlijsten en werd uiteindelijk de nummer 1-hit in de eindejaarshitlijsten van dat land. In Australië piekte de single op nummer 12, maar stond gedurende 1983 en start 1984 41 weken in de Prime 100 in twee hitlijsten.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here