Home Huisdieren Koningin Camilla viert medische speurhonden

Koningin Camilla viert medische speurhonden

0
Koningin Camilla viert medische speurhonden


Deel met andere hondenliefhebbers!

Hoewel koningin Camilla deze titel sinds eind 2022 draagt, bekleedt ze sinds 2014 de titel van koninklijke beschermheer van Medical Detection Canines, en in die hoedanigheid vierde Hare Koninklijke Majesteit onlangs de bekroning van de liefdadigheidsinstelling… haar 15e verjaardag!

Tijdens een receptie voor het goede doel in Clarence Home verwelkomde de koningin verschillende ambassadeurs van Medical Detection Canines (waaronder de Britse parfumeur Jo Malone), en enkele klanten, trainers en slimme honden van het goede doel die later Medical Alert Help en Bio Detection Canines zijn geworden. , evenals honden in coaching. Medische speurhonden kunnen kanker, malaria, neurologische ziekten, bacteriële ziekten, COVID-19 en meer identificeren.

Mede opgericht door Dr. Claire Visitor OBE (wiens borstkanker in 2009 werd ontdekt dankzij het vermogen van een kankerhond), Medische detectiehonden traint honden voor het essentiële werk van het identificeren van vluchtige stoffen die verband houden met kankercellen in screeningsmonsters, en het detecteren van geurveranderingen die met een aantal medische problemen gepaard kunnen gaan. Sinds de begin in 2008 heeft Medical Detection Canines meer dan 200 honden getraind.

The Queen’s Companion Animal-Themed Patronages

Koningin Camilla is niet alleen koninklijke beschermheer van Medical Detection Canines, maar treedt ook op als beschermheer of president van meer dan 100 liefdadigheidsorganisaties, waaronder een aantal die onze harige vrienden in het zonnetje zetten.

Als trotse huisdierouder van Beth en Bluebell, twee geredde Jack Russell Terriers van Battersea Canines and Cats House, bleek Camilla de perfecte keuze om de titel van koninklijke beschermheer van de beroemde liefdadigheidsinstelling voor dierenwelzijn op zich te nemen toen koningin Elizabeth II afstand deed van deze functie in 2016 na 60 jaar ondersteuning.

Koningin Camilla is ook beschermheer van The Royal Veterinary Animal Care Belief (een functie die ooit werd bekleed door koningin Elizabeth, de koningin-moeder), en in 2006 nam ze de mantel van beschermheer op zich van de Langford Belief for Animal Well being and Welfare.

Nog meer hondennieuws

Dolly Parton organiseert huisdiergala

NFL’s Logan Ryan bezoekt een dierenziekenhuis dat het leven van zijn hond heeft gered

Lara Spencer adopteert hond

Laatste berichten door Grace Sydney (alles zien)LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here