Home Voeding Grote Wolf Lodge in Williamsburg • Kath Eats

Grote Wolf Lodge in Williamsburg • Kath Eats

0
Grote Wolf Lodge in Williamsburg • Kath Eats


Een week geleden zijn we naar Nice Wolf Lodge Williamsburg geweest en hebben het fantastisch gehad! Hier is de samenvatting!

Grote Wolf Lodge Williamsburg

De laatste keer dat we naar toe gingen Grote Wolfshut, Mazen was zes en Birch was nog maar vier maanden oud! (Lees dat bericht hier!)

Vijf jaar geleden:

We hadden zin om nog een keer te gaan en kozen een dag uit waarop de stadsscholen vandaag een leraar hadden laten werken om de jongens terug te brengen. Wij wilden ook ons ​​neefje meenemen – hoe meer hoe beter! Op een doordeweekse avond en een schooldag gaan was de juiste keuze: het was niet te druk en we hoefden niet lang te wachten op de ritten. Alleen de piekuren leken een beetje druk.

We verlieten Charlottesville na college op donderdag en kwamen rond 5.30 uur aan bij Nice Wolf Lodge voor inchecken, dineren en een waterparksessie.

Kinderhutsuite

We kregen onze kamer in een aanbieding voor iets minder dan $ 200, wat een fantastische prijs is als je bedenkt hoeveel mensen er in sliepen en omdat het waterpark bij je verblijf is inbegrepen!

We hadden stapelbedden en een tweeling voor de drie kinderen en een koningin voor de volwassenen. Thomas en ik merkten op hoe klein het mattress eruitzag en ook dat er een slaapbank was, dus we sliepen uiteindelijk in aparte bedden! We hebben allebei GEWELDIG geslapen! Ik weet niet zeker waarom ze voor deze suites niet upgraden naar kingsize bedden.

Waterparkronde 1

Nadat we hadden ingecheckt en onze spullen hadden achtergelaten, trokken we onze zwemkleding aan en gingen op weg naar het waterpark. Deze plek is echt een droom voor kinderen! Er zijn vier grote waterglijbanen voor de grote kinderen, een paar middelgrote glijbanen, een golfslagbad, een lazy river, een surfgebied, ninjabaan, peuterbad en waterfort.

Peuterzwembad zonder toegang

Birch hield hier van de gele en oranje glijbanen. Het was ook tremendous ondiep voor kleine kinderen

Het Waterfort

Ik wou dat ik kon zeggen dat dit Birch’s favoriet was, maar hij was doodsbang voor de gigantische emmer die elke vijf minuten liters water dumpte. Alleen al het geluid vond hij angstaanjagend, maar hij was ook bang om gedumpt te worden. Het is jammer, need dit gebied is ideal voor jongere elementaire kinderen! Er waren twee lichaamsdia’s die Mazen en ik een keer hebben gedaan.

De grote glijbanen

De grote glijbanen waren zo geweldig! De gele en blauwe glijbanen waren pikzwart (omdat het buiten donker was) en ik hou van dat ingredient van een verrassende val in het donker. Dan waren er nog twee glijbanen waar vier personen in pasten: “The Inexperienced One” was langzamer en niet zo snel.

De twister

Dan is er de Twister!! ‘S Nachts was het ook pikdonker en ZO eng en leuk! Je gaat met een enorme druppel door een buis en belandt in een trechter waarmee je tegen de muren opklimt. Mijn eerste rit ging ik achteruit, in het donker, en het was zo leuk!!!! Mazen en Nash behaalden de Twister-tijden met dubbele cijfers! Ik ben waarschijnlijk vijf keer geweest. Het was geweldig! Het was overdag ook veel minder eng als je jongere kinderen hebt.

Het einde van de twister:

Het golfslagbad

De publiekstrekker was het golfslagbad. Berk vond het geweldig. De grote jongens kwamen binnen toen de golven een paar minuten lang elke vijf minuten aanzetten. Het was een geweldige plek om elkaar allemaal te ontmoeten.

Het surfgebied

Ook de grote jongens waren dol op de surfsimulator. Ik heb het een keer geprobeerd en het ging niet zo goed, haha. Mazen was er echt goed in!

De luie rivier

We hebben hier niet veel tijd doorgebracht, maar het was geweldig dat de buisglijbanen erin stroomden.

De bubbelbaden

Het zwembadwater was niet koud, maar ook niet erg heat. Een bezoek aan de warmwaterbronnen was dus af en toe zeer welkom! Boven was alleen voor volwassenen, en de middelste was voor de kinderen. Over het algemeen werd het niet te druk.

Nice Wolf Lodge Waterpark-tips

Tijdstip

Dus dat is de indeling van het land! Het is zo’n geweldig park dat bij uw verblijf is inbegrepen. U kunt er vroeg op de dag van aankomst zijn en vóór het inchecken gebruik maken van het waterpark, en u kunt ook laat blijven op de dag van uitchecken. Als er specifieke tijden waren waarop ik moest vertrekken, wist ik dat niet. Je hoefde niets officieels te laten zien om binnen te komen. Wij waren er op donderdag van 18.00 tot 20.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 13.30 uur en hadden langer kunnen blijven!

Strandwachten

De strandwachten zijn ongelooflijk attent. Het was eigenlijk een beetje raar om naar ze te kijken, omdat ze veel visuele signalen geven om anderen te laten weten dat ze het zwembad en de zijkanten scannen. Maar als ouder waren deze geweldig om te zien!

Netheid

Het waterpark was erg schoon en het hele resort was in goede staat. Het personeel was zeer behulpzaam en ook aardig. Nogmaals, ik heb altijd zeer lage verwachtingen van plaatsen als deze, gezien het aantal mensen dat er langskomt, en we waren aangenaam verrast.

Eten en snacks

Er geldt een regel ‘geen eten van buitenaf’, maar we zagen genoeg mensen met snacks en drankjes binnengebracht. We brachten een paar snacks voor Birch en ik en een paar seltzers voor ons in een koelbox en dat leek allemaal prima. Ze hebben een heleboel opties in de winkel en eetetalages, waaronder veel volwassen bevs! Sommige ambachtelijke bieren uit Virginia en zowel ingeblikte als flessen wijn.

Kostbaarheden

We hebben geen waardevolle spullen, inclusief onze portemonnee, meegenomen naar het park, aangezien we onze spullen op een tafel hebben laten liggen. We hebben onze telefoons verborgen gelaten. Ze hebben kluisjes die je kunt huren, maar ze kosten further $ en dat vond ik een beetje flauw.

Temperaturen

De luchttemperatuur was geweldig – aangezien het februari was, hadden we het binnen niet koud en stonden we zelfs niet nat in de rij te wachten. De watertemperaturen waren heat, maar niet erg heat, dus na een tijdje kregen we het toch koud. Godzijdank voor de bubbelbaden! De kinderen leken het nooit koud te krijgen.

Dineren

Toen we bij het park aankwamen, verspreidden de kinderen zich (Thomas met Birch) en bestelde ik pizza by way of de app. Het bestellen van de app was zo geweldig en ik raad het gebruik van de apps ten zeerste aan! Dit is het soort plaats waar de lijnen anderhalve kilometer lang kunnen zijn en dat zijn ze niet. Maar het bestellen by way of de app maakte het zo gemakkelijk en het eten kwam snel uit. De pizza was behoorlijk goed!

Er is daar ook een restaurant met een buffet, maar we wisten dat onze kinderen het waterpark niet zouden willen verlaten om te eten, en het is prijzig voor wat je krijgt, dus besloten we om van eten een lage prioriteit te maken en informeel te eten.

Ik kan me niet voorstellen dat ik hier langer dan één nacht zou blijven, maar ik ontmoette een gezin dat daar al vier dagen was! Ik denk dat als we langer dan 1 nacht waren gebleven en de kinderen de hele dag hadden gezwommen, we meer geïnteresseerd zouden zijn in een restaurantdiner.

Avondactiviteiten

Nadat het waterpark om 8 uur gesloten was, namen we een snelle douche en gingen we terug naar buiten voor wat dessert- en arcadespellen.

Birch en ik stopten bij het dansfeest!

De speelhal was een groot succes voor de kinderen, maar $ 75 was binnen een uur verdwenen en daar heb ik wel wat spijt van. Rond 9.30 uur waren we klaar en gingen we weer naar mattress. De volgende keer zullen we in plaats daarvan de lazer-tag en de bowlingbaan bekijken!

Donuts als ontbijt

Er is een ontbijtbuffet, maar in plaats daarvan gingen we voor de eenvoudig by way of de app bestelde donuts! De koffie was ook behoorlijk goed.

De volwassenen probeerden wat eiwitten binnen te krijgen met eiersammies

Inpakken

Thomas nam de kinderen ‘s ochtends mee naar het waterpark terwijl ik onze kamer inpakte en de auto laadde. We checkten om 11 uur uit onze kamer en hadden dagpakketten met droge kleding voor als het tijd was om te vertrekken.

Mijn tweede ontbijt: AG1!

We brachten een paar uur door met spelen voordat het tijd was voor een late lunch en op pad ging.

De kinderen kozen voor meer pizza!

Ik heb een moederlunch meegenomen:

Eén nacht was voor ons het perfecte verblijf, en de kinderen kunnen niet wachten om volgend jaar terug te keren! Ik nam de beste douche toen ik thuiskwam 🙂

Misschien vind je dit ook leuk:LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here