Home Huisdieren Dolly Parton organiseert huisdiergala

Dolly Parton organiseert huisdiergala

0
Dolly Parton organiseert huisdiergala


Deel met andere hondenliefhebbers!

Hoewel het Met Gala bekend staat als ‘Trend’s Greatest Night time’, Dolly Parton’s huisdierengala is misschien wel de grootste avond voor couturebewuste honden! De komende twee uur durende particular belooft een viering van zang en stijl te worden, met zowel beroemde gezichten als een aantal viervoetige fashionista’s die in pootachtige, pakkende kleding over de catwalk zullen rocken.

Uitgezonden op 21 februari om 21.00 uur – 23.00 uur ET/PT op CBS, Dolly Parton’s huisdierengala wordt mede georganiseerd door entertainmenticoon en actrice Jane Lynch en bevat commentaar op de roze loper van Kelly Osbourne en Rachel Smith van Amusement vanavond.

De present wordt ook gestreamd op Paramount+ (dwell en on demand voor Paramount+ met SHOWTIME-abonnees, of on demand voor Paramount+ Important-abonnees de dag nadat de aflevering is uitgezonden).

Dolly Parton's huisdierengala

Dolly Parton staat al lang bekend om haar eigen kenmerkende stijl, en in 2022 begon de koningin van de countrymuziek haar heerschappij over de wereld van honden kleding toen ze lanceerde Hondje Parton, een reeks even gedurfde appears to be like voor onze blaffende vrienden. Compassie loopt als een rode draad door Doggy Parton (dat ook huisdieraccessoires, speelgoed, halsbanden en riemen aanbiedt), waarbij een deel van de opbrengst van het huisdierenmerk ten goede komt Willa B. Dierenredding op boerderijen.

Naast trendsettende staartwaggers die “de hond aantrekken”, zal de tv-special ook optredens bevatten van een reeks dierenminnende beroemdheden met hun vachtbaby’s, waaronder:

  • Iain Armitage (Jonge Sheldon)
  • Drew Barrymore
  • Kristen Bell
  • Kristin Chenoweth
  • Margaret Cho
  • Neil patrick harris
  • Carson Kressley
  • Jim Nantz (sportcommentator)
  • Jessica Simpson
  • …en meer!

Followers van hoektanden en countrymuziek kunnen ook genieten van meeslepende (en kwispelende!) deuntjes, waaronder Parton-klassiekers als ‘I Will All the time Love You’, ‘9 to five’, ‘Jolene’ en haar eerste ooit single, “Pet Love”, uitgevoerd door Parton en Chris Janson, KC van KC en The Sunshine Band, Carly Pearce en Lainey Wilson.

“Ik heb tijdens mijn carrière veel reveals gehost of mede-host, maar ik ben nog nooit zo enthousiast geweest over het co-hosten van een present als over het deel uitmaken van dit huisdierengala! Ik hou van dieren. Ik heb allerlei soorten, en natuurlijk heb ik altijd kleine en grote honden in de buurt gehad! We zullen een aantal van alle soorten en kleuren in de present hebben, en er is niets leuker voor mij dan wanneer kleine dieren doen waar ze goed in zijn, en ik kijk er naar uit! Er zijn zoveel leuke dingen, en ik weet dat alle dierenliefhebbers deze present geweldig zullen vinden”, aldus Dolly Parton.

Nog meer hondennieuws

NFL’s Logan Ryan bezoekt een dierenziekenhuis dat het leven van zijn hond heeft gered

Lara Spencer adopteert hond

Juwan Johnson trapt Shelter Bowl af

Laatste berichten door Grace Sydney (alles zien)LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here