Home Natuur De Puget Sound beschermen door activisme en investeringen – The Nature Conservancy in Washington

De Puget Sound beschermen door activisme en investeringen – The Nature Conservancy in Washington

0
De Puget Sound beschermen door activisme en investeringen – The Nature Conservancy in WashingtonKathleens reis bij TNC in Washington omvatte successen en groeimogelijkheden. Niet elk initiatief leverde het gewenste resultaat op, maar elke uitdaging bood een kans op vooruitgang en leren. Kathleen was er trots op hierbij betrokken te zijn Washington Initiatief 1631.

“Het was een cruciale tijd voor The Nature Conservancy,” zei Kathleen. “Toen we met 1631 onze inspanningen begonnen, bevonden we ons in de beginfase van het leren hoe we konden pleiten voor beleid en wetgeving op het gebied van klimaatverandering. Ik heb namens de maatregel gesproken met organisaties als Boeing en de kiezersregistratie op de campus van de Universiteit van Washington opgevoerd.”
Ze vervolgde: “De mate van samenwerking die TNC had met andere organisaties om 1631 te laten slagen was van een omvang die we nog nooit eerder hadden meegemaakt; we stonden er met alle voeten voor op straat en het was ongelooflijk inspirerend om mensen samen te zien komen.”

Hoewel 1631 niet voorbijging, kon Kathleen zien dat hun inspanningen de weg naar succes plaveiden. Het legde de foundation voor het vervolg Moist klimaatverbintenis (CCA), die de wetgevende macht in 2021 met succes heeft aangenomen. CCA houdt vervuilers financieel aansprakelijk en handhaaft tegelijkertijd een vervuilingsplafond. De gegenereerde inkomsten en federale investeringen ondersteunen fondsen voor klimaatbestendigheid voor inheemse gemeenschappen, investeringen in schone energie en het behoud van natuurgebieden.

“Binnen twee of drie jaar werd elke beleidsmaatregel waar we op hadden gehoopt gerealiseerd”, herinnert Kathleen zich. “Hoewel we misschien geen succes hebben geboekt met Initiatief 1631, hebben de reduce die we uit de ervaring hebben geleerd ons ertoe aangezet onze doelen te overtreffen door middel van gezamenlijke wetgevende inspanningen in de staat Washington.”

Buiten haar werk bij TNC in Washington nam Kathleen ook deel aan vele andere milieubewuste organisaties. Ze is bestuurslid van het Clear Power Transition Institute, een in Seattle gevestigde non-profitorganisatie die onafhankelijk, onpartijdig onderzoek en analyses levert, gericht op het versnellen van een rechtvaardige transitie naar schone energie in het noordwesten.

Kathleen is ook vice-president en co-voorzitter van de raad van bestuur van E8 Angels en supervisor van het Decarbon8-fonds, een impactinvesteringsorganisatie die zich richt op start-ups op het gebied van klimaattechnologie en duurzaamheid. Haar investeringen variëren van zinkanodebatterijen – die de schade aan het milieu zouden kunnen verminderen en de energiecapaciteit kunnen vergroten – tot bedrijven die versleten meergezinswoningen ombouwen tot betaalbare, groene woningen.

Een van de investeringen van E8, Getijdenvisie, ontleent een biopolymeer genaamd chitosan uit geüpcycled voedselafval zoals krabbenschelpen, waardoor ze de oceaanbodem niet verstikken of broeikasgassen uitstoten op stortplaatsen. De verbinding wordt vervolgens omgezet in een volledig biocompatibele en biologisch afbreekbare oplossing die kan worden gebruikt als een waterbehandeling die verontreinigende stoffen verwijdert of als een niet-giftig alternatief voor traditionele vlamvertragers, meststoffen en pesticiden.

“Dat is wat ik zo leuk vind aan impactbeleggen”, zegt Kathleen. “Er bestaat niet één oplossing voor de klimaatverandering, en met mijn werk heb ik een breed scala aan projecten die ik kan ondersteunen, elk met een andere aanpak om de problemen aan te pakken die ons milieu beïnvloeden.”LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here