Home Concert America On CoffeeWe nodigen u uit om even een time-out te nemen in de ritmische sfeer van onze ontbijt-, brunch- en/of koffieselecties. Wij zijn blij als u langskomt.“Merely Purple – Holding Again The Years”

America On CoffeeWe nodigen u uit om even een time-out te nemen in de ritmische sfeer van onze ontbijt-, brunch- en/of koffieselecties. Wij zijn blij als u langskomt.“Merely Purple – Holding Again The Years”

0
America On CoffeeWe nodigen u uit om even een time-out te nemen in de ritmische sfeer van onze ontbijt-, brunch- en/of koffieselecties.  Wij zijn blij als u langskomt.“Merely Purple – Holding Again The Years”


Merely Purple is een Britse soul- en popband, opgericht in 1983 in Manchester. De zanger van de band was zanger en songwriter Mick Hucknall, die tegen de tijd dat de band in 2010 werd ontbonden het enige originele lid was dat nog over was.
In 1992 en 1993 Brit-prijzenontvingen ze de prijs voor Beste Britse Groep.Ze kregen er drie Grammy Awardnominaties: voor Beste nieuwe artiest in 1987, en “Holding Again the Years” en “If You Don’t Know Me by Now” voor Beste popoptreden door een duo of groep met zang. De band werd in 2015 opnieuw opgericht. Merely Purple heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen platen verkocht.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here