Home Concert America On CoffeeWe nodigen u uit om even een time-out te nemen in de ritmische sfeer van onze ontbijt-, brunch- en/of koffieselecties. We zijn blij als je langskomt. “Wat maakt een espresso zo speciaal?”

America On CoffeeWe nodigen u uit om even een time-out te nemen in de ritmische sfeer van onze ontbijt-, brunch- en/of koffieselecties. We zijn blij als je langskomt. “Wat maakt een espresso zo speciaal?”

0
America On CoffeeWe nodigen u uit om even een time-out te nemen in de ritmische sfeer van onze ontbijt-, brunch- en/of koffieselecties. We zijn blij als je langskomt. “Wat maakt een espresso zo speciaal?”


…de dikte van de koffie en de speciale zetmethodes zijn van cruciaal belang. Dan komen de resulterende drie gedispergeerde fasen en additieven (geïllustreerd). Voor het maken van espresso kan elk sort koffiebonen worden gebruikt.

De basisprincipes en -fasen van het zetten van espresso worden ook gebruikt voor een verscheidenheid aan koffiedranken en cocktails, waaronder caffè latte, cappuccino, caffè macchiato, caffè mocha, flat white en caffè Americano, en meer.

Espresso heeft meer cafeïne per volume-eenheid dan de meeste koffiedranken, maar omdat de gebruikelijke portiegrootte veel kleiner is, is het totale cafeïnegehalte minder dan dat van een mok standaard gezette koffie.

Door de martini-diva

http://themartinidiva.com

Ik wil graag een MOCHA-ESPRESSO met een Buttercrunch Biscotti, alsjeblieft!
Een eetbare cocktail met koffie-, hazelnoot- en roomsmaak

Toen ik besloot een cocktailgel met koffiesmaak te maken, bleef ik denken aan hoe mensen hun chi-chi-koffie bestellen bij plaatsen als Starbucks en aan die geweldige parodie op het hele proces in de movie. LA-verhaal met Steve Martin en Sarah Jessica Parker.

Dit inspireerde mijn hele benadering van hoe ik besloot dit te maken Mokka-espresso eetbare cocktail. Om de barrista in mijn ziel te prikkelen, heb ik een “mokka-espresso met een shot hazelnoot” gecreëerd. een scheutje kaneel” en het wordt geleverd met een bestelling van drie kleine gelbiscotti op het bord!

Dit is mijn “half, dubbel cafeïnevrij, half caff” eerbetoon aan alle dwaasheden waarmee we te maken kregen bij het bestellen van een simpele kop koffie. Het is een kleine ironische presentatie, compleet met een vleugje humor!

http://themartinidiva.com

MOKKA-ESPRESSO

Eetbare cocktail

INGREDIËNTEN
voor de espressolaag

1 C. Espresso
1 C. Kahlua
2 pakketten. Knox-gelatine
3 theelepel. Kaneel
1/2 C. Suiker

Mokka laag

1/2 C. Koffie
1/2 C. Melk
1/2 C. Hazelnootlikeur
1/2 C. Hazelnootcreamer
2 pakketten. Knox-gelatine

Garnering en presentatie

Bak spray
1 eetl. Gemalen koffie
Slagroom
Verpletterde Butterfingers
Kaneelpoeder
Serveerschaal

HULPMIDDELEN

Maatbekers
Middelgrote steelpan met antiaanbaklaag
Lepel met antiaanbaklaag
12 – 16 kleine plastic shotbekers
Minibroodvorm of soortgelijke kleine pan
Scherp, dun mes

BASISAANWIJZINGEN VOOR DE GEL

 • Spuit al je mallen in met kookspray en zet opzij.
 • Meet al uw ingrediënten af ​​en leg uw gereedschap klaar.
 • Giet uw niet-alcoholische vloeistof (sap, water, puree, melk, crèmes, enz.) in uw pan, roer goed en laat dit een paar minuten staan.
 • Zet de pan op het vuur, zet het vuur laag en verwarm het mengsel, onder voortdurend roeren, tot de gelatine volledig is opgelost. Dit duurt ongeveer 2 tot 4 minuten. Niet koken, dat is niet nodig.
 • Haal de pan van het vuur en roer deze erdoor als het recept een pakje dessertgelatine vereist.
 • Roer vervolgens snel uw alcoholingrediënt erdoor.
 • Giet het gelatinemengsel onmiddellijk in de vorm(en) die u van plan bent te gebruiken.
 • Zet het in de koelkast om minimaal een uur op te stijven.
 • Je kunt dan, indien aanwezig, additional lagen aanbrengen.
 • Zodra alle lagen zijn uitgehard, bent u klaar om uit te snijden, uit te drukken met een koekjesvormer en/of de elementen van uw cocktailgels en bord los te laten.

INSTRUCTIES & TIPS VOOR MOKKA ESPRESSO EETBARE COCKTAILS

 • Voor mijn mallen heb ik de kleine, plastic borrelglaasjes gebruikt om de vorm te krijgen van een kopje koffie uit een koffiehuis.
 • Start eerst met de espressolaag en doe als laatste de mokkalaag. Bewaar genoeg mokka-gelatine om je Gel Biscotti te maken.
 • Om de kleine Gel Biscotti te maken heb ik ongeveer 1/3 kopje van de mokkalaag gereserveerd en dit in de kleine broodvorm gegoten. Ik gooide de geplette Butterfingers erin, liet het uitharden en sneed er kleine halve manen uit met mijn mes. Vervolgens rolde ik de ronde rand door het kaneelsuikermengsel.


INSTRUCTIES & TIPS

 • Als u in een taartvorm aan het vormen bent, dompelt u het mes in heet water en schuift u het langs de rand van de taartvorm. Doe hetzelfde als je de afzonderlijke stukken uitknipt. Gebruik een platte metalen spatel om de gel uit de pan te tillen.
 • Koekjesvormpjes hoeven niet te worden verwarmd en siliconenvormen hoeven ook niet te worden verwarmd om los te laten – maar vergeet de kookspray niet voordat je je gelatine in een vorm giet!
 • De meeste cocktailgels kunnen worden ingevroren, afhankelijk van de ingrediënten.
 • Als je deze aan het bereiden bent voor een feest waar kinderen aanwezig zullen zijn, maak er dan een paar zonder alcohol, simpelweg door de sterke drank te vervangen door dezelfde hoeveelheid niet-alcoholische vloeistof of puree met een bijpassende smaak, MAAR zorg ervoor dat je de niet-alcoholische maakt. zien er heel anders uit dan die met alcohol.

Espresso-basisprincipes:

Espressosysteem geanimeerde uitleg

Bron

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here