Home Huisdieren Vertederende kip ‘gesmolten’ harten kakelend van het lachen als vrouw haar zij kietelt

Vertederende kip ‘gesmolten’ harten kakelend van het lachen als vrouw haar zij kietelt

0
Vertederende kip ‘gesmolten’ harten kakelend van het lachen als vrouw haar zij kietelt


Hoewel kippen het niet haalden BBC‘s lijst, Lisa, een inwoner van een hobbyboerderij in Rockwall, Texas, heeft ontdekt dat haar kip, genaamd Francis, in hysterisch lachen uitbarst als ze wordt gekieteld. Francis deelt haar huis met een various groep dieren op de boerderij. Lisa was verbaasd over de unieke reactie van Francis op kietelen en voelde zich gedwongen om de vrolijke geluiden met anderen te delen, wat haar ertoe bracht een videodemonstratie te maken.

Bron afbeelding/verhaal: ViralHog through YouTube-video

Het onderschrift van de video onthult:

“Francis is een uitzonderlijk aanhankelijke kip die buitengewoon reageert op gekieteld worden. Onder de veertig dieren op een hobbyboerderij in Texas leeft ze samen met geiten, varkens, konijnen, honden, katten, cavia’s, gerbils, hamsters en een vis. De boerderij is een toevluchtsoord voor verschillende dieren met speciale behoeften, die allemaal zijn gered. Lisa, die een achtergrond heeft in commerciële movies, heeft haar aandacht gericht op grappige capriolen en het aan het lachen maken van mensen tijdens het COVID-tijdperk. De video verzekert kijkers dat Francis geen ongemak ervaart tijdens haar lachafleveringen; ze reageert gewoon op de sensatie van aanraking, een prachtig voorbeeld van antropomorfisme waarbij ze oprecht lijkt te lachen.”

Hoewel niet geverifieerd, wordt gespeculeerd dat Francis zou kunnen behoren tot het zeldzame Ayam Ketawa-ras, ook bekend als de lachende kip, die zich onderscheidt door zijn unieke “maniakale lachende vocalisaties”zoals beschreven op de web site van Greenfire Farm. De Ayam Ketawa-kippen, afkomstig uit Indonesië, waren historisch gezien exclusief voor de koninklijke familie, een statussymbool totdat onlangs een breder eigendom werd toegestaan.

Bron afbeelding/verhaal: ViralHog through YouTube-video

In de video is te zien hoe Lisa Francis voorstelt, wat het toneel vormt voor de verwachte demonstratie. Lisa begint het second met: ‘Dit is Francis, en als ze doet wat ze gewoonlijk doet, zal dit schattig zijn. Ze is een easter egger en jij krijgt iets lekkers. Ben je ooit getuige geweest van het lachen van een kip? Terwijl Francis zachtjes begint te krijsen, staat de echte present op het punt te beginnen.

Lisa plaagt: ‘Klaar, Francis?’ voordat hij haar zachtjes onder de vleugels kietelde, wat Francis ertoe aanzette in een wild, kakelend gelach uit te barsten. Het geluid lijkt meer op een luid gekakel. Lisa pauzeert even en gunt Francis even een pauze van haar lachen.

Bron afbeelding/verhaal: ViralHog through YouTube-video

Francis begint aan een tweede ronde en duikt terug in haar giechelbui onder Lisa’s kietelen, wat lijkt op de reactie van een mens op gekieteld worden, terwijl hij wegrent van de overweldigende sensatie. Lisa besluit: ‘En dat is Francis die lacht. Ik hoop dat je daar vreugde in vond.”

Klik op de onderstaande video om dit ongelooflijke verhaal te bekijken!

‘DEEL’ om dit verhaal door te geven aan een vriend of familielid

Klik hieronder op ‘DELEN’ om het door te geven aan een vriend of familielid!LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here