Home Concert “Sidekicks en andere smokkelromances”

“Sidekicks en andere smokkelromances”

0
“Sidekicks en andere smokkelromances”


8 Soulmate-borden: hoe u uw Soulmate kunt identificeren

DOOR KATHERINE HURST

Dankzij Disney-films en klassieke Hollywood-romances groeiden de meeste mensen op met het idee dat ze hun zielsverwant zouden vinden en nog lang en gelukkig zouden leven. Helaas komt het vaak voor dat je tientallen jaren doorgaat zonder ‘die ene’ te vinden, en het idea van een zielsverwant kan als een dwaze fantasie gaan aanvoelen.

Als je echter om je heen kijkt, zie je dat er stellen zijn die bewijzen dat zielsverwanten echt zijn. Dit betekent dat het ook voor jou mogelijk is om die droomrelatie te vinden en te koesteren… als je maar op de relevante aanwijzingen let! Dus hoe weet je wanneer je je soulmate ontmoet? Houd deze acht soulmate-tekens in gedachten, en je weet wanneer je die hebt gevonden.

Hoe u uw zielsverwant kunt identificeren

1. Je hebt een intense intuïtie
Er is vaak een flits van herkenning wanneer je een zielsverwant ontmoet. Soms voelt het als het fenomeen van het manifesteren van liefde op het eerste gezicht, en op andere momenten is het meer een sterk gevoel van vertrouwdheid.

Dus als je je op je gemak, energiek en intiem voelt met iemand, ook al heb je hem nog maar web ontmoet, is de kans groot dat deze relatie veel zal opleveren.

2. Jullie zijn beste vrienden
Er bestaat een mythe dat romantische companions geen goede vrienden kunnen zijn.

In werkelijkheid is een sterke vriendschap echter de foundation voor een blijvende romance. Als je je soulmate ontmoet, ontmoet je ook je beste vriend!

Het is nog steeds belangrijk om vriendschappen te hebben buiten je relatie. Dit betekent eenvoudigweg dat je elkaar gemakkelijk op een dieper niveau ‘krijgt’ dan je gewoonlijk ervaart, dat je een gevoel voor humor deelt en dat je snel elkaars grootste bron van steun wordt.

TIP: Ben je nog steeds op zoek naar je soulmate en weet je niet zeker wat je tegenhoudt?
Doe nu deze GRATIS quiz om te leren hoe je je zielsverwant effectiever kunt manifesteren.
3. Er is wederzijds respect
Relaties vallen vaak uit elkaar als de twee mensen elkaar proberen te veranderen. Daarentegen respecteren zielsverwanten elkaar op een fundamenteel niveau. Bovendien is dit respect gebaseerd op het echt kennen van elkaar (gebreken en zo).

Dus als je merkt dat je iemand echt accepteert ondanks zijn eigenaardigheden en neuroses, en je voelt dat die acceptatie onvoorwaardelijk op jou gericht is, kan dit een zielsverwantschap zijn.

4. Jullie hebben dezelfde visie op de toekomst
Dit is een van de belangrijkste tekenen dat je je zielsverwant hebt gevonden, omdat het niet alleen een indicatie is van een diepe verbinding, maar ook een van de meest betrouwbare voorspellers van een gelukkig partnerschap.

Als je de belangrijkste waarden niet deelt, je je toekomst op dezelfde manier voorstelt en dezelfde soort dingen uit het leven wilt halen, groeit de wrok en begint de relatie te verzuren. Dus als je iemand ontmoet die zijn leven daadwerkelijk ziet ontvouwen op dezelfde manier als jij je dat van jezelf voorstelt, dan heb je goud gevonden!

5. Je daagt elkaar uit
Je ideale associate zal je niet alleen bewonderen voor alles wat je hebt gedaan, maar ook je ogen openen voor alles wat je zou kunnen doen. Dit kan een uitdaging zijn, omdat het betekent dat jullie elkaar vaak aanmoedigen om uit je comfortzone te stappen.

De unieke combinatie van uitdaging en steun van een soulmate is echter een belangrijke katalysator voor persoonlijke ontwikkeling en groei. En in de toekomst zul je elkaar zeker dankbaar zijn voor alle aanmoedigingen en vriendelijke aansporingen die je door de jaren heen hebt gekregen!

6. Je vecht voor de relatie
Geen enkele relatie is zonder battle, zelfs als zielsverwanten samenkomen. Er zullen altijd obstakels en hobbels op de weg zijn. Maar of je nu probeert om te gaan met gezinsproblemen, financiële zorgen, ziekte, loopbaanonzekerheid of ouderschapsproblemen, een stel dat voor elkaar bedoeld is, zal blijven vechten voor de relatie.

Cruciaal is dat je manieren zult vinden om samen te vechten om de zaken beter te maken, omdat je allebei liever wilt dat de relatie overleeft dan dat je je eigen ego wilt verdedigen.

7. Je kunt gescheiden zijn, maar bent liever samen
Soulmates zijn in staat om de juiste balans te vinden tussen tijd samen en tijd aside. Ze vertrouwen elkaar en voelen zich nog steeds hecht als ze verschillende dingen doen, in plaats van te worden verteerd door jaloezie of angst.

Tegelijkertijd weet je, als je een relatie hebt met je zielsverwant, dat je het gelukkigst en meer voldaan bent als je als koppel geniet van high quality time. Als samen tijd doorbrengen ooit een hele klus lijkt, overweeg dan de reden hierachter.

Wat is er immers mooier dan rondhangen met je beste vriend, favoriete minnaar, grootste fan en belangrijkste teamgenoot?

8. Je voelt je op je gemak als je authentiek bent
Ten slotte is het gebruikelijk om een ​​reeks maskers te hebben die je in verschillende situaties draagt, zodat je goed kunt opstaan ​​of erbij kunt horen. Een van de meest bevredigende dingen van het samenzijn met een zielsverwant is echter dat er geen pretenties nodig zijn. In plaats daarvan gedraag je je automatisch helemaal zoals jezelf, en het voelt alsof je elkaar je ware zelf laat zien.

Door op deze manier oprecht te zijn, worden jullie allebei opengesteld voor de meest diepgaande vormen van intimiteit, en vaak besef je al tijdens je allereerste ontmoeting dat dit verbazingwekkende potentieel aanwezig is.

Het is op dit second van cruciaal belang dat niets u ervan weerhoudt de moist van de aantrekkingskracht effectief te gebruiken! Ga aan de slag en doe nu onze free of charge quiz om je te helpen liefde te manifesteren…

Deze mogelijkheid omvat:

Professioneel advies en ideas gebaseerd op het werk met meer dan 5,5 MILJOEN mensen (in meer dan 108 landen).
Een free of charge overvloed-lezing die identificeert wat je tegenhoudt.
Een aanvullende video die leert hoe je de Moist van Aantrekking effectief in je leven kunt toepassen.
Bovendien wordt u lid van onze mailinglijst en ontvangt u free of charge updates, offertes, advies en meer!

Klik nu hier om onze quiz te doen en krijg geweldig advies waarmee u uw dromen kunt verwezenlijken!

bron

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here