Home Sport Phoenix Open: Sahith Theegala leidt, houdt van ‘dronken’ gezangen

Phoenix Open: Sahith Theegala leidt, houdt van ‘dronken’ gezangen

0
Phoenix Open: Sahith Theegala leidt, houdt van ‘dronken’ gezangen


Sahith Theegala donderdag de ronde van de dag afgevuurd, ondanks dat Moeder Natuur haar pijn deed TPC Scottsdale de hele middag.

Een vertraging van 3 uur en 30 minuten stopte het spel, waardoor slechts de helft van het veld hun rondes moest afmaken.

Theegala was een van de gelukkigen die dit deed en kaartte een 6-onder 65 om de leiding te grijpen.

“Ik speelde heel goed”, zei Theegala.

“Meestal zijn het een of twee dingen die de ronde tegenhouden, maar het voelde alsof ik met elke membership iets goeds heb gedaan. Het was een geweldig gevoel; Ik maakte de korte putts wanneer dat nodig was, en chippen is altijd leuk.

Theegala scoorde op de par-4 2e (zijn 11e gap van de dag) en kwam zo op een 4-onder general terecht. Maar een van zijn favoriete momenten van de dag vond plaats op de beroemde par-3 16e, waar followers de voormalige Pepperdine-ster een serenade brachten met veel gezangen.

TPC Scottsdale, WM Phoenix Open

De 16e gap tijdens de WM Phoenix Open 2024.
Foto door Ben Jared/PGA Tour by way of Getty

“De achternaamgezangen zijn altijd geweldig”, zei Theegala.

‘Als ze de voornaam proberen te roepen als ze een beetje dronken zijn, worden er letters toegevoegd of weggelaten. Ik weet dat ze voor mij pleiten, dus het stoort me helemaal niet. Ik hou ervan.”

De WM Phoenix Open, ook bekend als ‘The Individuals’s Open’, heeft elk jaar de grootste galerijen van alle PGA Tour-evenementen. Er wordt volop gefeest, wat meestal leidt tot hilarische gezangen en twijfelachtige besluitvorming in de galerie.

Maar de spelers hebben deze capriolen leren waarderen, omdat het omarmen ervan de enige manier is om dat te doen.

En toch was het tot nu toe moeilijk om de followers te omarmen tijdens de WM Phoenix Open van 2024. Naast de schorsing van donderdag zorgde vorst vrijdagochtend voor een vertraging van twee uur. De helft van het deelnemersveld heeft de eerste ronde nog niet eens voltooid, terwijl normaal gesproken de helft van de spelers op dit punt 36 holes klaar heeft.

Hopelijk kan Moeder Natuur vanaf nu meewerken, tot grote vreugde van de followers.

Jack Milko is een golfstafschrijver voor SB Nation’s Enjoying By way of. Zorg ervoor dat je uitcheckt @_PlayingThrough voor meer golfdekking. Je kunt hem volgen op Twitter @jack_milko ook.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here