Home Sport Justin Brownlee ‘altijd klaar voor de strijd’ als hij zich weer bij Gilas voegt

Justin Brownlee ‘altijd klaar voor de strijd’ als hij zich weer bij Gilas voegt

0
Justin Brownlee ‘altijd klaar voor de strijd’ als hij zich weer bij Gilas voegt


Justin Brownlee PBA van Gilas Pilipinas

Justin Brownlee van Gilas Pilipinas verschijnt tijdens een PBA Finals-wedstrijd. –MARLO CUETO/INQUIRER.internet

MANILA, Filipijnen – de genaturaliseerde aas van Gilas Pilipinas Justin Brownlee is eindelijk weer thuis en hij maakte één ding heel duidelijk in zijn eerste grote interview met verslaggevers op vrijdagavond.

“Ik ben altijd klaar voor de strijd” Bruinlee ‘ zei hij met zijn kenmerkende grote grijns die hem geliefd maakte bij legioenen Filippijnse followers toen hij reageerde op een vraag over het hernemen van zijn rol bij het nationale basketbalteam.

Brownlee zal Gilas Pilipinas opnieuw leiden terwijl het programma een nieuw hoofdstuk inslaat onder de doorgewinterde Tim Kegel in de Fiba Asia Cup Qualifiers op 22 februari.

Het zal ook de eerste wedstrijd zijn voor Brownlee nadat hij een vrijwillige schorsing van drie maanden heeft uitgezeten na een mislukte dopingtest tijdens de Aziatische Spelen in Hangzhou afgelopen oktober.

De zachtaardige aanvaller werd uiteindelijk geëerd door de PBA voor zijn heldendaden op de Aziatische Spelen tijdens de rust van de finale van San Miguel-Magnolia Sport 4-clash in Sensible Araneta Coliseum.

“Mentaal was het erg zwaar, gewoon niet wetende wat de uitkomst zou kunnen zijn (met) de situatie die zich voordeed. Het was zeker erg stressvol. Je denkt er een heleboel dagen en nachten over na en hebt medelijden met mezelf. Maar uiteindelijk, als je wordt neergeslagen of een tegenslag krijgt, moet je gewoon proberen positief te blijven en vooruit te gaan, ‘zei Brownlee.

“Fysiek probeer ik gewoon in de beste vorm te blijven. Niet elke dag, maar de meeste dagen, sporten. Mijn enkel voelt een stuk beter aan dan vier maanden geleden. Op dit second voel ik me goed. Ik voel me uitgerust. Ik voel me gezond”, zei hij.

Brownlee verzekerde dat hij in competitieve vorm zal zijn zodra Gilas Pilipinas over een paar weken tegen Hong Kong zal strijden.

“Ik zou zeggen ongeveer twee weken”, zei hij toen hem werd gevraagd naar een tijdlijn voor zijn conditie.

“Zoals ik al zei, heb ik de meeste dagen behoorlijk wat getraind en sinds ik terug ben op de Filippijnen, probeer ik vooral aan mijn conditie te werken en dat soort dingen,” zei Brownlee.


Uw abonnement kan niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.


Uw abonnement is succesvol verlopen.

“Ik heb gewoon geprobeerd te doen wat ik kan, op zijn minst op het gebied van conditionering. Ik kon niet echt met een coach of het staff op het veld komen, dus ik probeer me echt te concentreren op het hardlopen en probeer gewoon in goede conditie te blijven.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here