Home Sport Door de PGA Tour goedgekeurd scorerecord gebroken met 57 op de Korn Ferry Tour

Door de PGA Tour goedgekeurd scorerecord gebroken met 57 op de Korn Ferry Tour

0
Door de PGA Tour goedgekeurd scorerecord gebroken met 57 op de Korn Ferry Tour


Stap opzij Meneer 58 Jim Furyk, er is nu een Mr. 57 in de stad.

Cristobal Del Photo voltaic heeft donderdag een 13-onder-57-kaart behaald tijdens het Astara Golf Championship gepresenteerd door Mastercard Korn Ferry Tour. Hij maakte het mogelijk op de Par-70, 6.254 meter lange Pacos-baan van Nation Membership de Bogota.

Dat is de laagste rating in een door de PGA Tour goedgekeurd evenement, en het is gelijk aan de laagste ronde van alle grote professionele tournees ter wereld. Volgens golfstatisticus Justin Ray waren er 57 tijdens de Alps Tour in 2019.

De 30-jarige ging uit in 27 slagen en behaalde daarmee de laagste rating van negen holes in de geschiedenis van de Korn Ferry Tour. Hij kaartte zes birdies en een adelaar op zijn eerste negen.

Del Photo voltaic maakte birdies op de eerste en derde gap voordat hij een black-out kreeg en vier opeenvolgende birdies maakte. Hij sloot zijn voorste negen af ​​met een adelaar op de par-4 9e.

De geboren Chileen kwam thuis in 30 schoten, voegde nog drie birdies toe en zijn tweede adelaar van de dag. Hij was 13 onder door 15 holes met een krachtig schot op een 54. Del Photo voltaic maakte drie opeenvolgende pars om binnen te komen en de 57 veilig te stellen.

Hoewel dit parcours misschien wel het kortste is op het schema van de Tour, ligt het bijna 3.000 meter boven zeeniveau en wordt het als een lastig parcours beschouwd.

Hij schreef zijn naam in de geschiedenisboeken van de PGA Tour en sloot zich aan bij enkele elitespelers die in de membership onder de 60 zitten.

Del Photo voltaic kwam in uitstekende vorm aan dit evenement deel nadat hij op de Bahama’s Nice Exuma Traditional in Sandalen Emerald Bay op een gedeelde vierde plaats eindigde om het seizoen te openen. Hij nam vorige week ook een T27 op tijdens het Panamakampioenschap.

Savannah Leigh Richardson is een golfstafschrijver voor SB Nation’s Taking part in By way of. Volg ons voor meer golfverslaggeving @_PlayingThrough op alle grote sociale platforms. Je kunt haar ook volgen op Twitter @SportGirlSL en Instagram @savannah_leigh_sports.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here