Home Huisdieren Babygeit denkt dat de Duitse herder haar moeder is

Babygeit denkt dat de Duitse herder haar moeder is

0
Babygeit denkt dat de Duitse herder haar moeder is


Shadow, een prachtige witte Duitse herder, had een schattige ontmoeting met de nieuwste aanwinst van de familie, een pasgeboren dwerggeit, en hun onmiddellijke verbinding was hartverwarmend! Vanaf het second dat ze elkaar ontmoetten, omhelsde Shadow het geitje alsof het haar eigen geit was, en overlaadde het met knuffels en liefdevolle kusjes. De band tussen hen was duidelijk zichtbaar en de familie kon het niet laten om de kostbare momenten op video huge te leggen, zodat iedereen ervan kon genieten.

Getuige zijn van hun liefdevolle interactie zal zeker een glimlach toveren op de gezichten van iedereen die ernaar kijkt!

Bron afbeelding/verhaal: Royalairdogsrule through YouTube-video

Dwerggeiten, afkomstig uit Afrika, vonden aanvankelijk hun weg naar dierentuinen voordat ze populair werden als huisdieren. De Nationwide Pygmy Goat Affiliation handhaaft strenge normen voor de kenmerken van het ras. Zoals gerapporteerd door Time.com, moeten deze geiten bepaalde kleurpatronen vertonen en mogen ze vanaf de nekbasis tot de grond een hoogte van 60 cm niet overschrijden. Bij volwassen mannen is een vollere haarlaag zeer wenselijk.

Witte Duitse herders behoren, ondanks hun aparte vachtkleur, tot hetzelfde ras als de traditionele Duitse herder. De unieke witte vacht is het resultaat van een recessief gen. Volgens Wikipedia:

“Bij Duitse herders werd het recessieve gen voor witte vachthaar in de genenpool van het ras opgenomen door het fokprogramma aan het einde van de 19e en het start van de 20e eeuw, dat het Duitse herdershondras in Duitsland ontwikkelde en uitbreidde. Een witte herdershond genaamd Greif was de grootvader van Horand von Grafrath, de hond die wordt erkend als de foundation van alle hedendaagse Duitse herderbloedlijnen.

Bron afbeelding/verhaal: Royalairdogsrule through YouTube-video

Klik op de onderstaande video om dit ongelooflijke verhaal te bekijken!

‘DEEL’ om dit verhaal door te geven aan een vriend of familielid

Klik hieronder op ‘DELEN’ om het door te geven aan een vriend of familielid!LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here