Home Huisdieren Vrouw helpt verstikkende babybeer, maar welp kan nergens heen

Vrouw helpt verstikkende babybeer, maar welp kan nergens heen

0
Vrouw helpt verstikkende babybeer, maar welp kan nergens heen


Er is niets leuker dan een babydier. Oké, misschien zijn menselijke child’s vergelijkbaar (LOL!), maar toch… pet’s, kittens, veulens en biggen – om er maar een paar te noemen – zijn zo schattig dat we ze niet kunnen weerstaan. In dit verhaal werd een klein figuurtje opgemerkt door een vrouw aan de kant van de weg. Ze had geen idee wat het was! Ze wist dat het leefde omdat het bewoog, maar het leek op geen enkel dier dat ze eerder had gezien. De vrouw stopte veilig en stapte uit haar voertuig om onderzoek te doen.

YouTube

Toen ze dichterbij kwam, merkte ze dat het kleine zwarte figuurtje in nood verkeerde. Het was een berenjong met iets op zijn hoofd. Toen ze dichtbij genoeg was, besefte ze dat het een plastic kan was! Het arme ding zou kunnen stikken. De vrouw, op zoek naar mogelijk gevaar van een beschermende moederbeer, wist dat ze de weerloze child moest helpen.

YouTube

De vriendelijke dame pakte de kan en probeerde hem van de welp af te trekken, maar hij zat stevig huge. De bange babybeer begon heen en weer te slaan, niet zeker wetend of de vrouw er was om hem te helpen of hem nog meer pijn te doen. De vrouw zei zachtjes tegen hem: ‘Het gaat goed met je. Het gaat goed met je,’ in een poging hem te kalmeren. En na een paar aanhoudende rukjes was de babybeer vrij! Hij keek de vrouw verbijsterd aan. Hij begreep niet wat er gebeurde!

De welp schoof langzaam onder de reling langs de weg door. De vrouw wilde hem nog niet verlaten. Ze bleef tegen hem praten: ‘Alles goed, schatje? Gaat het?’ De beer staarde terug, verloren en verward. De dame zei dat hij moest gaan, maar hij zat daar maar bevroren.

YouTube

Er was geen moederbeer te bekennen. Had ze haar jong voorgoed in de steek gelaten, in het besef dat hij zeker zou sterven? Bekijk de YouTube Brief hieronder om de redding te zien. We willen graag weten wat u denkt dat er vervolgens gebeurt. Deel uw mening in onze commentaarsectie.

‘DEEL’ om dit verhaal door te geven aan een vriend of familielid

Klik hieronder op ‘DELEN’ om het door te geven aan een vriend of familielid!LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here