Home Gezondheid Uitzonderlijke digitale ervaringen mogelijk maken bij Cisco Stay EMEA

Uitzonderlijke digitale ervaringen mogelijk maken bij Cisco Stay EMEA

0
Uitzonderlijke digitale ervaringen mogelijk maken bij Cisco Stay EMEA


Cisco Stay EMEA staat voor de deur en vindt plaats van 5 februari – 9 februari 2024 in Amsterdam. Het belooft een belangrijk jaar te worden voor Cisco Full-Stack Observability-oplossingen en we zijn blij om alle nieuwste innovaties en updates te kunnen presenteren. U hoort van lokale consultants, consultants uit de sector en klanten zoals HSBC, easyJet en meer.

Keynote en lezingen over leiderschap

Hoor van Cisco-leiders over de meest recente innovaties en toekomstperspectieven voor Cisco FSO-oplossingen. Naast breakout-sessies, demo’s en workshops krijgen deelnemers ook de kans om van Liz Centoni te horen tijdens een keynote over waarneembaarheid, evenals een IT-leiderschapssessie en innovatiegesprek met Ronak Desai met een vraag-en-antwoordsessie.

De IT-leiderschapsprogramma biedt nog meer mogelijkheden om de belangrijkste veranderingen op IT-gebied door te voeren, verbindingen te leggen met branchegenoten en de informatie en inspiratie te verkrijgen die nodig zijn om de foundation te leggen voor een digitale toekomst.

Breakout-sessies – FSO leren kennen

Krijg meer informatie over nieuwe innovaties en hoe klanten en companions FSO inzetten om uitzonderlijke digitale ervaringen te bieden:

Uniforme observatie-ervaring met Cisco Full-Stack Observability

Woensdag 7 februari | 14:15 – 15:15 CET

Reduce die zijn geleerd met Value Insights en Utility Useful resource Optimizer

Woensdag 7 februari | 12.30 uur – 13.30 uur CET

Waarneming van bedrijfsrisico’s voor traditionele en moderne toepassingen

Donderdag 8 februari | 12:00 – 13:30 uur CET

Cisco AppDynamics en SAP Finest Practices

Donderdag 8 februari | 10:45 – 11:45 CET

Waarnemingsoplossingen modelleren en bouwen met Cisco Observability Platform

Donderdag 8 februari | 16.30 – 18.00 uur CET

Maak een uitbreidbaar ecosysteem mogelijk met Cisco Observability Platform

Woensdag 7 februari | 08:45 – 10:15 CET

Blauwdruk voor de reis naar Cisco FSO

Dinsdag 6 februari | 13:15 – 14:15 CET

Hoor van een klant hoe hij Cisco FSO implementeert

Donderdag 6 februari | 13:45 – 14:45 CET

Open telemetrie en DevOps met Cisco AppDynamics en Full-Stack Observability

Vrijdag 9 februari | 11:15 – 12:15 CET

Prime 5 innovaties in Cisco Cloud Observability

Dinsdag 6 februari | 8:00 – 9:00 uur CET

Geef een nieuw idee van monitoring van digitale ervaringen

Woensdag 7 februari | 16:00 – 17:00 uur CET

Nieuwe innovaties in Cisco AppDynamics

Dinsdag 6 februari | 11:30 – 13:00 uur CET

Cisco AIOps – Ontwerp, implementatie en Cisco op Cisco-verhaal

Dinsdag 8 februari | 13.30 – 14.30 uur CET

AI in waarneembaarheid

Dinsdag 6 februari | 13:15 – 14:15 CET

Waarneembaarheid in de volledige stapel: het HOE!

Dinsdag 6 februari | 16:45 – 18:15 CET

De volgende grens voor waarneembaarheid van de volledige stapel

Woensdag 7 februari | 13:45 – 14:25 CET

Wereld van oplossingen

Bezoek ons ​​op de beursvloer voor een diepgaande duik in onze nieuwe technologieën en ontwikkelingen. De reis naar volledige waarneembaarheid begint met Cisco AppDynamics, en deze week draait alles om het combineren van applicatie- en netwerkobserveerbaarheid met gebruikerservaring en zakelijke context om uitzonderlijke digitale ervaringen mogelijk te maken.

We bespreken de reis naar FSO en demofuncties zoals Sensible Agent Administration, Digital Expertise Monitoring (DEM), AIOps en meer. Daarnaast hebben we de hele dag interactieve theatersessies en een “Innovation Zone” waar u zich kunt verdiepen in technische gebieden en met het MKB kunt praten over nieuwe technologieën.

DevNet-zone

Kom en leer hoe u een oplossing kunt bouwen op het Cisco Observability Platform tijdens een praktische introductieworkshop, of breng uw netwerkvaardigheden naar een hoger niveau met een labsessie waarin u de integratie van Cisco Observability Platform met Cisco Datacenter Infrastructure verkent voor verbeterde netwerkzichtbaarheid en controle. We zullen ook een theaterpresentatie houden over hoe Cisco Observability Platform een ​​nieuw observatie-ecosysteem mogelijk maakt.

Als je dat nog niet hebt gedaan, registreer u voor Cisco Stay EMEA. Mis deze kans niet om in touch te komen met enkele van de beste en slimste geesten in de IT en sluit je bij ons aan terwijl we een wereld bouwen vol mensen die zich inzetten om het onmogelijke te doen. Laten we gaan!

Deel:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here