Home Sport Volgens rapport zal Josh Giddey niet worden aangeklaagd voor een vermeende ongepaste relatie met een minderjarige

Volgens rapport zal Josh Giddey niet worden aangeklaagd voor een vermeende ongepaste relatie met een minderjarige

0
Volgens rapport zal Josh Giddey niet worden aangeklaagd voor een vermeende ongepaste relatie met een minderjarige


Oklahoma Metropolis-bewaker Josh Giddey zal volgens hem geen juridische gevolgen ondervinden van beschuldigingen dat hij een ongepaste relatie had met een minderjarige. een rapport van TMZ. De politie van Newport Seashore vertelde het on-line nieuwscentrum van beroemdheden dat hun onderzoek naar Giddey “officieel was gesloten … nadat ambtenaren geen ondersteunend bewijs hadden gevonden.”

Dat meldt TMZ terug in november dat “de vermeende tiener en haar familie weigeren samen te werken met ambtenaren”, wat een wegversperring vormde voor elk juridisch onderzoek naar de vraag of Giddey al dan niet van een misdrijf zou worden beschuldigd.

Giddey kreeg te maken met boegeroep van followers in area’s in de hele competitie, terwijl hij tijdens de wedstrijd voor de Thunder bleef spelen het eigen onderzoek van de NBA naar zijn gedragwaarvan de competitie op het second van publicatie nog geen conclusies heeft aangekondigd – of als deze nog steeds aan de gang is.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here