Home Auto Tokyo Auto Salon 2024 De Liberty Stroll Approach

Tokyo Auto Salon 2024 De Liberty Stroll Approach

0
Tokyo Auto Salon 2024 De Liberty Stroll Approach


Tokyo Auto Salon is dat niet Autosalon van Tokio zonder de hype van een Liberty Stroll-auto-onthulling, en voor 2024, Wataru Kato en zijn crew leverden alle energie met een ander supercar-icoon uit de jaren 80 in het middelpunt.

We komen zo bij de LB-Works Lamborghini Countach, need dat was er maar één van kavel van Liberty Stroll-auto’s tentoongesteld op de Makuhari Messe afgelopen weekend.

ARD09803

Liberty Stroll deelde de ruimte met de merken Tag, Bullet en Sphere Gentle, met in totaal 100 medewerkers die tijdens het driedaagse evenement op de gigantische stand werkten.

ARD09908

Niemand doet het beter op de Tokyo Auto Salon dan Kato-san, en toen vrijdagmiddag om 14.00 uur de covers van de twee headliners van Liberty Stroll van de TAS 2024 kwamen, hing er een rockconcertsfeer.

Toby_Thyer_Photographer-85
ARD09983

Laten we beginnen met de Countach, die is voorzien van een gloednieuwe LB-Works bodykit die 40 mm additional breedte toevoegt aan elke kant van deze posterauto uit de jaren 80. Bovenop de spatborden, waarvoor uiteraard de originele carrosserie op maat moet worden gesneden, bevat de full set een nieuwe voorbumper met diffusor en canards, sideskirts en zijdiffusers, en aan de achterkant een diffuser aan de achterkant, achtervleugel en daklucht. inname.

ARD09961

De prijzen moeten nog worden bekendgemaakt, maar aangezien de volledige package meer onderdelen bevat dan het LB-Works Ferrari F40-equivalent, is het onwaarschijnlijk dat deze goedkoper zal zijn dan dat, dat $ 127.600 aan FRP en $ 160.600 aan CFRP kost, plus uiteraard de montage en de andere benodigdheden – luchtvering en aangepaste wielen.

ARD09959

De vraag is echter of Jij als u een Countach had, zou u dan de LB-Works-conversie overwegen?

ARD09832

Over F40’s gesproken, de meest besproken auto van Tokyo Auto Salon 2023 was terug, dit keer met een nieuw Metallic Blueberry-exterieur met dank aan Inoztech. Het is natuurlijk niet de eerste F40 die de Inoztech-wikkelbehandeling heeft gekregenmaar we zijn dol op het blauwe vinyl en de contrasterende witte kleurstelling van Blackfish Graphics.

ARD09941

Als je ervan droomt een door Liberty Stroll verbeterde supercar te bezitten en te besturen, maar er slechts één hebt kei autobudget, maak je geen zorgen, Kato-san heeft iets speciaals voor je. Deze lieve kleine machine werd onthuld door de LB Children. Nee, het is niet de elektrische ride-on, al ziet dat er wel cool uit…

ARD09968

Dit is het: de LB-Works LB40.

ARD09973

Als u een Autozam (Mazda) AZ-1 kunt bemachtigen, kan LB-Works er een micro-F40-replica van maken. En nog beter: aan de conversie hangt geen prijskaartje op volledige grootte; de volledige package, die een combinatie is van FRP en droge koolstof, kost slechts $ 22.660 plus montage.

De Fiat Abarth 595 is niet zo klein als een kei auto, maar is naar moderne maatstaven nog steeds compact, en ook hij heeft nu een Liberty Stroll-oplossing. LB-Works werkte samen met Abas Works voor deze demo-auto, en hij draagt ​​de volledige uitrusting: voorbumper met canards, motorkap, zijschorten, diffuser en vleugel aan de achterkant, en natuurlijk brede spatborden op alle vier de hoeken.

ARD09804

Kato-san is misschien het meest bekend om zijn schokkende capriolen voor supercars, maar zijn wortels liggen er vierkant in Shakotan. Dus het was cool om te zien zijn oude Kenmeri Horizon terug op de Tokyo Auto Salon – zij het deze keer met De Smurfen samenwerking waarvan we niet wisten dat we die nodig hadden. En hoe cool is de C10 Skyline die ernaast geparkeerd staat?!

ARD09862

De grenzen vervagen tussen hedendaags auto-ontwerp en Shakotan stijl is de LB-Works Nissan Fairlady Z/400Z, die Kato-san vorig jaar op de SEMA Present onthulde.

Een andere launch uit 2023 was deze: de LB-Works McLaren 720S. De full bodykit voegt een diffuser aan de voorkant, canards aan de voorkant, motorkap, zijdiffusers en deurpanelen, een diffuser aan de achterkant, achtervleugel en brede spatborden toe. Het zwart-op-zwart-schema ziet er sinister uit.

ARD09814
ARD09816

De laatste auto die we jullie willen laten zien is een samenwerking tussen Liberty Stroll, Alpharex USA en Eveneens. Deze GR86 is stoer!

ARD09813
ARD09827
Toby_Thyer_Photographer-165
Toby_Thyer_Photographer-84

Opnieuw een jaar Liberty Stroll op de Tokyo Auto Salon stelt ons dezelfde vraag als altijd: hoe gaat Kato-san dit overtreffen? Ik denk dat we er over twaalf maanden allemaal achter zullen komen.

De Speedhunters
Instagram: de snelheidsjagers

Gefotografeerd door Rik Muda
Instagram: ardskellig

Further fotografie door Toby Thyer
Instagram: _tobinsta_
tobythyer.co.ukLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here