Home Bedrijf Ontdek dat aandelen donderdag lager gaan: wat gebeurt er? – Ontdek Finl (NYSE:DFS)

Ontdek dat aandelen donderdag lager gaan: wat gebeurt er? – Ontdek Finl (NYSE:DFS)

0
Ontdek dat aandelen donderdag lager gaan: wat gebeurt er?  – Ontdek Finl (NYSE:DFS)Ontdek financiële diensten DFS aandelen worden donderdag lager verhandeld nadat het bedrijf dit meldde financiële resultaten vierde kwartaal.

Wat is er gebeurd: Uncover rapporteerde over het vierde kwartaal een winst van $1,54 per aandeel, wat volgens analisten ruim onder de schattingen van $2,52 per aandeel lag. Benzinga Professional.

De totale omzet na aftrek van rentelasten bedroeg $4,196 miljard in het kwartaal, een stijging van 13% op jaarbasis. De totale leningen aan het einde van de periode bedroegen 128,4 miljard greenback, een stijging van 15% op jaarbasis. Het totale netto afschrijvingspercentage over het vierde kwartaal bedroeg 4,11%.

Het inkomen vóór belastingen van Digital Banking bedroeg $458 miljoen, een daling van $848 miljoen ten opzichte van het voorgaande jaar, als gevolg van een hogere voorziening voor kredietverliezen en hogere bedrijfskosten.

De inkomsten vóór belastingen uit Cost Providers bedroegen in totaal $54 miljoen, een stijging van $17 miljoen op jaarbasis, voornamelijk als gevolg van hogere PULSE-inkomsten.

“De prestaties van Uncover in 2023 waren te danken aan de sterke groei van activa en deposito’s en een veerkrachtige nettorentemarge, terwijl de nettoafboekingen stegen, maar tot aan de onderkant van ons verwachte bereik”, aldus Johannes Oweninterim-CEO en voorzitter van Uncover.

“Daarnaast hebben we stappen ondernomen om onze risicobeheer- en complianceprogramma’s te versterken; lanceerde een belangrijk nieuw product, Cashback Debit; en kondigde onze nieuwe CEO aan. Deze factoren positioneren Uncover om sterke aandeelhouderswaarde te genereren in 2024 en daarna.”

Uncover heeft ook een halfjaarlijks contant dividend op zijn Sequence C-aandelen uitgekeerd van $2.750 per aandeel, wat gelijk is aan $27,50 per depotaandeel. Het bedrijf heeft een halfjaarlijks contant dividend uitgekeerd van $3.062,50 per aandeel op Serie D-aandelen, wat neerkomt op $30,625 per depotaandeel.

Bekijk dit eens: Ontdek financiële berichten lagere winst in This autumn, sluit zich aan bij Plug Energy en andere grote aandelen die lager gaan tijdens de pre-market-sessie van donderdag

DFS-prijsactie: Ontdek aandelen daalden met 7,12% naar $101,02 op het second van publicatie Benzinga Professional.

Foto: 3844328 van Pixabay.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here