Home Auto Guthrie Hall Expressway’s Elmina R&R krijgt binnenkort EV-laders – 60 kW DC door ChargEV, twee baaien

Guthrie Hall Expressway’s Elmina R&R krijgt binnenkort EV-laders – 60 kW DC door ChargEV, twee baaien

0
Guthrie Hall Expressway’s Elmina R&R krijgt binnenkort EV-laders – 60 kW DC door ChargEV, twee baaien


Guthrie Corridor Expressway's Elmina R&R krijgt binnenkort EV-laders - 60 kW DC door ChargEV, twee baaien

Goed nieuws voor eigenaren van elektrische voertuigen die gebruik maken van de Guthrie Hall Expressway (GCE). Prolintas heeft aangekondigd dat Elmina R&R langs de snelweg zeer binnenkort EV-laders zal hosten.

Volgens de GCE-concessionaris zijn de laders 60 kW DC-eenheden en toont de teaserafbeelding twee baaien. We hebben de afbeelding bijgesneden zodat deze previous, maar de onderste helft van de afbeelding heeft het ChargeEV-logo. Latest ChargeEV 60 kW-laders leveren sap voor RM1,20 per kWhen hetzelfde tarief zou van toepassing moeten zijn op deze Elmina-spot.

“Dit proefproject is bedoeld voor EV-gebruikers die houden van het gemak van onderweg opladen. Nu kunt u uw EV opladen terwijl u ontspant, een hapje eet en geniet van de voorzieningen van onze vijfsterren RSA. Blijf opgeladen en blijf enthousiast!” lees het onderschrift van Prolintas.

Wilt u uw auto verkopen? Verkoop het met mijnTukar.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here