Home Gezondheid Cisco en Schneider Electrical creëren slimmere, efficiëntere gebouwen

Cisco en Schneider Electrical creëren slimmere, efficiëntere gebouwen

0
Cisco en Schneider Electrical creëren slimmere, efficiëntere gebouwen


Of uw organisatie nu commercieel vastgoed bezit, huurt of beheert, u zult waarschijnlijk te maken krijgen met traits en uitdagingen in de sector die uw uiterste finest doen – en de innovatieve toepassing van technologie.

De noodzaak om de energiekosten te verlagen en de groei van hybride werk zijn samengekomen en hebben invloed op het gebouwbeheer en de manier waarop facilitaire groups, vastgoedprofessionals en IT hun werk doen. CO2 uitstoot van gebouwen– ongeveer 30% van alle CO2-uitstoot – zijn zorgwekkend. Dat geldt ook voor de noodzaak om een ​​hoogwaardige, milieuvriendelijke gebruikerservaring te bieden.

Als reactie hierop hebben Cisco en strategische alliantiepartner Schneider Electrical een oplossing gebouwd en voortdurend verfijnd die gebruikmaakt van Cisco-hardware en realtime locatiegebaseerde inzichten (zoals de bezettingsgraad van gebouwen en de temperatuur) van Cisco-ruimtenen het beheerplatform van Schneider Electrical, EcoStruxure™ Constructing Operation.

De influence van hybride werk

We kunnen de influence van modellen voor werken op afstand en hybride werk in dit situation niet onderschatten. Opkomende traits in onroerend goed 2023 van Worth Waterhouse Coopers (PwC) en het City Land Institute (ULI) merkt op dat de kapitaalmarkten voor onroerend goed “nog steeds open zijn voor zaken, investeerders kopen nog steeds eigendommen van hoge kwaliteit, kredietverstrekkers zullen doorgaan met het verstrekken van leningen…“ Deze mening wordt herhaald door de JPMorgan halfjaarlijks rapport 2023: “Op afstand en hybride werken heeft de vraag naar kantoorruimte grotendeels doen afnemen. Toch presteren A-klasse panden goed.” In zijn artikel De influence van een hybride werkomgeving op vastgoedRodolfo Delgado, lid van de Forbes Council, merkt op dat “kantoorruimtes zullen blijven bestaan ​​en degenen zullen verwelkomen die waarde hechten aan het uitwisselen van ideeën, brainstormen en samenwerken met hun collega’s.” Bovendien blijkt uit onze onderzoeken dat 82 procent van de millennials zich veiliger voelt als ze terugkeren naar kantoor met realtime monitoring van de binnenluchtkwaliteit. Meer te weten komen hier.

Dus, wat maakt een Klasse-A-gebouw?

Technologie, om te beginnen.

Slimme technologieoplossingen voor gebouwbeheer maken het vanaf het start mogelijk om gebouwen te ontwerpen die fungeren als mensenmagneten, ruimtes die werknemers aanmoedigen om productief te werken en samen te werken met hun collega’s.

Cisco en Schneider Electrical hebben ontdekt dat wanneer slimme gebouwtechnologie – digitale signage, elektronische whiteboards, op behoeften gebaseerde HVAC en plafondsensoren bijvoorbeeld – worden geïntegreerd in het oorspronkelijke gebouwontwerp, bedrijven grote voordelen kunnen realiseren op het gebied van connectiviteit en zichtbaarheid. Ze hebben zowel in realtime als in de echte wereld geleerd dat het verschuiven van een focus op een werkplek (‘ik’) naar een focus op een samenwerkingswerkruimte (‘wij’) ook een groot verschil maakt in productiviteit en betrokkenheid.

Natuurlijk is het toevoegen van technologie by way of een retrofit duidelijk voordelig, omdat het onze klanten in staat stelt meer te doen met minder middelen. Cisco en Schneider Electrical ondersteunen deze inspanning.

Wat zit er voor jou in?

Datarijke informatie uit Cisco-ruimten (https://areas.cisco.com/) en krachtige beheertechnologie van het Schneider Electrical EcoStruxure Constructing Operation-platform werken samen om slimmere, efficiëntere gebouwen te creëren, met de volgende resultaten:

  • Mensgerichtheid: Het consolation en de productiviteit van de gebruikers verhogen – en bijdragen aan de gezondheid en het welzijn – door hogere serviceniveaus en snellere reacties op de hele werkplek
  • Verminderd energieverbruik: Beheer van HVAC en verlichting op foundation van realtime bezettingsgegevens verzameld door Cisco Areas
  • Tijd- en geldbesparing: Integratie, monitoring en beheer van IT- en OT-gegevens en toegang tot op analyses gebaseerde inzichten by way of één mobiel portaal
  • Veerkrachtige reactie: Oplossingen sneller implementeren door eenvoudige, uiterst veilige integratie van Cisco-netwerktechnologie met Constructing Operations van Schneider Electrical
  • Duurzaamheid: Het verminderen van de CO2-uitstoot, het monitoren van elektrische systemen en het afstemmen van het energieverbruik om bouwomgevingen te creëren die voldoen aan de industrienormen.

Enkele gebruiksscenario’s

De kracht en veelzijdigheid van de Cisco en Schneider Electrical Good Constructing-oplossing maken deze bijzonder geschikt voor deze gebruiksscenario’s:

  • Verminder het energieverbruik: Gebruik HVAC en verlichting alleen waar en wanneer dat nodig is
  • Bezettingsgegevens vastleggen: Krijg realtime inzicht in het ruimtegebruik van verschillende delen van een gebouw
  • Doe meer met minder middelen: Bied geautomatiseerde, proceed HVAC-systeemaanpassingen aan om de controle te behouden en tegelijkertijd de energiekosten te verlagen
  • Verbeter het consolation en welzijn van de bewoners: Beheer HVAC en verlichting op foundation van realtime bezettingsgegevens
  • Slimme gebouwen efficiënt inzetten: Verbeter bestaande systemen met further functionaliteit om de gebouwprestaties te verbeteren

Wacht niet! Registreer nu voor het Cisco en Schneider Electrical Good Buildings Webinar om 10.00 uur ET op 24 januarie2024.
Bekijk deze video om te zien hoe Cisco en Schneider Electrical samenwerken om gebouwen duurzamer, efficiënter en comfortabeler te maken.

Deel:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here