Home Voeding Een gids voor koperen {hardware}

Een gids voor koperen {hardware}

0
Een gids voor koperen {hardware}


Messing {hardware} is een veelzijdige en elegante hardwarekeuze die de tand des tijds doorstaat. In deze gids voor koperen {hardware} laat ik je zien hoe je de perfecte koperen {hardware} voor je eigen ruimte kiest!

Messing hardware is een veelzijdige en elegante hardwarekeuze die de tand des tijds doorstaat.  In deze gids laat ik je zien hoe je de perfecte koperen hardware voor jezelf kunt kiezen!

Mijn liefde voor koper zit behoorlijk diep. Met zijn warme, gouden tinten en duurzame kwaliteiten die me aan de Franse stijl doen denken, is koperen {hardware} niet voor niets een populaire keuze; het is geen verrassing dat het trending is! Ik heb het voor het eerst toegepast bij onze woningrenovatie in 2018 en krijg nog steeds vragen. Het bewijs dat het zo tijdloos is als maar kan: iets belangrijks voor mij als ik tijd/geld besteed aan een grote keukenreno!.

Nu is het tijd om inspiratie op te doen en een duik te nemen in de wereld van messing {hardware}: de verschillende soorten, afwerkingen, onderhoudstips en ontwerpideeën…

Messing hardware is een veelzijdige en elegante hardwarekeuze die de tand des tijds doorstaat.  In deze gids laat ik je zien hoe je de perfecte koperen hardware voor jezelf kunt kiezen!

Geen betere plek om te beginnen dan inspiratie op te doen met een aantal prachtige keukens (bekijk mijn Pinterest-bord)! Messing {hardware} brengt warmte in zowel lichte als donkere kasten, en de klassieke, Frans geïnspireerde stijl resoneert echt met mij. Het is web de Audrey Hepburn van de {hardware}. Afbeeldingen allemaal van Pinterest.

Handgrepen, knoppen, trekken, grendels… oh de keuzes.

Je moet beslissen of je alle knoppen, alle trekbewegingen of een combinatie van beide wilt gebruiken. Hoewel er geen regels zijn die u “moet” volgen, is dit in het algemeen wel het geval gemakkelijker een kast openen met een knop, en een lade met een trekje. Er zijn echter uiteraard uitzonderingen. Probeer bij het overwegen van het kind {hardware} te visualiseren wat het meest functioneel is voor uw levensstijl! Ik raad ten zeerste aan om ze te mixen. Ik heb knoppen gekozen voor de meeste van mijn kasten, grepen voor mijn laden en handgrepen voor mijn apparaten (met een paar grendels in de combine waar ik zo dol op ben, ook al zijn ze een beetje lastig). Ze zijn allemaal afkomstig van Emtek.

Gepolijst, ongelakt, antiek, gesatineerd of geborsteld?

Gepolijst messing: Als je bent opgegroeid in de jaren 80, is dit wat er in je opkomt als je aan koper denkt. Het is behandeld en gepolijst zodat het nooit die helderdere, geelachtige, glanzende uitstraling verliest.

Ongelakt Messing: Een glanzende, spiegelachtige gepolijste afwerking verandert na verloop van tijd in een afwerking met een verweerde en versleten look. In het kantoor van Fraîche ging ik mee Emtek-hardware (deze 4″ bekertrekkersdeze knoppen en deze kastsluitingen) van ongelakt messing, wat betekent dat het niet is beschermd met een coating of afwerking, wetende dat het na verloop van tijd zal patina. Dit wordt ook wel een levende afwerking genoemd. Hoe meer het wordt aangeraakt, hoe sneller het zal patina (donkerder en dof worden). Je kunt het terug polijsten naar zijn oorspronkelijke uiterlijk.

Antiek brons: Dit behandelde messing heeft een classic, verweerde en verouderde uitstraling, direct uit de verpakking: instantaneous dosis charme! Bij mij thuis zul je het vinden Franse antieke koperen beker trekt (4″) met deze ronde Norwich-knoppen in Frans antiek messing. Ze verwarmen de ruimte echt en zijn ook van Emtek. Houd er rekening mee dat wat u ziet is wat u krijgt: deze zullen in de loop van de tijd niet veranderen. Ik ben er nog steeds dol op en zou ze zo weer kiezen.

Satijn en geborsteld messing: Dit kind messing heeft een matte afwerking en een meer gedempte kleur. Het is behandeld met een afwerking en zal daarom in de loop van de tijd niet veranderen. Het heeft naar mijn bescheiden mening een modernere uitstraling. Geborsteld messing kan, nou ja, geborsteld zijn, met zichtbare textuur.

  1. Krijg voorbeelden: Ontvang waar mogelijk monsters! Plaats ze op de kasten om te zien hoe ze er in de werkelijke ruimte uitzien en hoe ze aanvoelen als ze worden gebruikt. Dit kan u helpen de greatest geïnformeerde beslissing te nemen voordat u een aankoop doet.
  2. Zoek naar kwaliteit: Zoek naar producten die zijn gemaakt van duurzame materialen en houd rekening met het gewicht en het gevoel. Goed gemaakte {hardware} ziet er niet alleen beter uit, maar gaat ook langer mee (ja graag!).
  3. Denk aan Onderhoud: Denk na over de praktische aspecten van het schoonmaken en onderhouden van de {hardware}. Zeer ingewikkelde ontwerpen kunnen mooi zijn, maar het kan een uitdaging zijn om ze schoon te maken. Houd, afhankelijk van de ruimte, rekening met het consolation en de functionaliteit van de {hardware} voor uw levensstijl.
Messing hardware is een veelzijdige en elegante hardwarekeuze die de tand des tijds doorstaat.  In deze gids laat ik je zien hoe je de perfecte koperen hardware voor jezelf kunt kiezen!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here