Home Auto Tesla Mannequin Y-belastingkrediet, Cadillac Vistiq EV-onthulling, Hyundai Ioniq 6: As we speak’s Automotive Information

Tesla Mannequin Y-belastingkrediet, Cadillac Vistiq EV-onthulling, Hyundai Ioniq 6: As we speak’s Automotive Information

0
Tesla Mannequin Y-belastingkrediet, Cadillac Vistiq EV-onthulling, Hyundai Ioniq 6: As we speak’s Automotive Information


Cadillac heeft weer een elektrische SUV onthuld, op weg naar een volledig elektrisch aanbod. De Hyundai Ioniq 6 is een van onze topkeuzes van het jaar. En welke Tesla-modellen behouden de EV-belastingkorting in 2024? Dit en meer, hier bij Inexperienced Automotive Stories.

Tesla heeft al bevestigd dat de versies Mannequin 3 met achterwielaandrijving en Mannequin 3 Lengthy Vary na 31 december niet in aanmerking komen voor het EV-belastingvoordeel van $ 7.500. Nu is er tekst toegevoegd die suggereert dat de Tesla Mannequin Y zal “waarschijnlijk” niet het volledige belastingvoordeel behouden in 2024.

Het luxemerk Cadillac van GM heeft de eerste foto’s van de auto onthuld Vistiq elektrische SUV, gepland voor modeljaar 2026. De Vistiq met drie rijen previous tussen de Lyriq die al te koop is en de komende Escalade IQ met drie rijen. Cadillac heeft nog geen productietijdlijn of andere particulars bevestigd, maar liet wel eerder doorschemeren dat dit een van de modellen is die later volgend jaar in productie zou kunnen gaan.

En de Hyundai Ioniq6 elektrische sedan is een van onze Inexperienced Automotive Stories Finalisten voor de beste auto om te kopen 2024 omdat het een van de meest opmerkelijke nieuwe elektrische auto’s is – qua ontwerp, efficiëntie, actieradius, opladen en meer. In veel opzichten is het de eerste geduchte concurrent van de Tesla Mannequin 3.

____________________________________________________

Volg Inexperienced Automotive Stories op Fb En Twitteren

Inexperienced Automotive Stories-nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang dagelijks het laatste groene auto- en milieunieuws in uw inbox!

Ik ga akkoord met het ontvangen van e-mails van Inexperienced Automotive Stories. Ik begrijp dat ik mij op ieder second kan afmelden. Privacybeleid.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here