Home Amusement Kash Doll is van plan om “het verhaal van OnlyFans te veranderen”.

Kash Doll is van plan om “het verhaal van OnlyFans te veranderen”.

0
Kash Doll is van plan om “het verhaal van OnlyFans te veranderen”.


Kash-pop is officieel lid geworden van OnlyFans, maar ze heeft duidelijk gemaakt dat haar intenties om lid te worden anders zijn dan wat de meeste mensen zouden verwachten.

De rapper uit Detroit wil ‘het verhaal veranderen’ rond het vaak verkeerd geïnterpreteerde, op abonnementen gebaseerde platform dat vaak wordt geassocieerd met expliciete inhoud en sekswerkers, en het gebruiken om op een meer intiem niveau contact te maken met haar followers.

De verrassingsaankondiging van Kash Doll

Kash deelde het nieuws woensdag (13 december) met followers en verklaarde dat er geen ordinaire foto’s of video’s op haar pagina zullen staan. In plaats daarvan belooft ze haar abonnees tegen een maandelijks bedrag te voorzien van ‘exclusieve muziek, foto’s, achter de schermen en dergelijke’.

“OnlyFans brengt een revolutie teweeg in de manier waarop artiesten delen”, zei Kash in een vervolgverklaring. “Het geeft mij echte vrijheid van meningsuiting. Ik phrase voortdurend geïnspireerd door mijn fanbase, en het hebben van dit platform waar ik op persoonlijk niveau met hen involved kan komen, zal een manier zijn om iets terug te geven aan hen.”

Kort na haar aankondiging ging Kash naar Instagram Stay en lichtte haar beslissing toe om zich aan te melden voor de web site, terwijl ze in de voetsporen treedt van Iggy Azalea, Tyga, Bhad Bhabie en Amber Rose, die al actieve leden op het platform zijn.

Ze herinnerde haar volgers eraan dat OnlyFans niet alleen om intieme handelingen draait; het is voor followers om premium-inhoud te zien die ze nergens anders zouden vinden, en het hoeft niet noodzakelijkerwijs expliciet te zijn.

Kash onthulde ook dat ze haar een aanzienlijk bedrag hadden betaald om lid te worden, in de hoop dat ze haar bereik kon gebruiken om de perceptie en het verhaal te helpen veranderen.

Ze zei, “Je weet dat ik een bankroll heb gekregen om me bij OnlyFans aan te sluiten, zodat ze het verhaal kunnen veranderen van waar OnlyFans voor is.”

Meer beroemdheden sluiten zich aan bij OnlyFans

De populariteit van OnlyFans onder beroemdheden laat zien dat het voor hen een lucratieve manier is geworden om te profiteren van hun roem.

Hoewel sommigen het platform misschien als controversieel beschouwen vanwege de associatie met naaktheid en intieme handelingen, heeft het beroemdheden ook in staat gesteld de controle over hun merk over te nemen en tegelijkertijd aanzienlijke inkomsten te genereren.

In 2020, Verscheidenheid beweerde dat Disney-aluin Bella Thorne had geschiedenis geschreven nadat hij de eerste persoon op OnlyFans was die in slechts 24 uur $ 1 miljoen verdiende. Deze cijfers zouden in minder dan zeven dagen zijn verdubbeld tot $ 2 miljoen.

Andere opmerkelijke figuren die op OnlyFans hebben vertrouwd om op persoonlijk niveau contact te maken met hun followers (en daarbij een schattige kleine munt te maken) zijn onder meer ‘Baddies’-ster Natalie Nun, Larsa Pippen, Carmen ElektraEn Zwarte Chyna.

En terwijl sommigen zich internet aansluiten bij de OnlyFans-golf, zijn anderen al moe. Chyna heeft sindsdien de web site verlaten Terwijl ze de followers vertelde, waren haar hernieuwde geloof en toewijding aan haar religie de belangrijkste factoren achter haar beslissing.

Vorig jaar werd de moeder van twee kinderen, nu bekend als Angela White, gedoopt. Ze verklaarde dat als ze op het podium zou blijven, ze Gods wil zou tegenspreken en zichzelf alleen maar zou vernederen. Daarom heeft Chyna besloten een leven te leiden dat meer in overeenstemming is met haar religieuze overtuigingen, waar OnlyFans niet bij horen.

“Ik zal nooit meer teruggaan naar OnlyFans”, vertelde ze Amusement vanavond. “Zo snel als (het geld) komt, zo snel het gaat. En het gaat ook gepaard met veel negativiteit, weet je? Mijn kinderen worden ouder, ze zien al deze dingen, en ik ga gewoon niet zo uit.”

VERWANT: Kash Doll spreekt zich uit over oplichters die zich voordoen als haar group om DUIZENDEN {dollars} te stelen | TSR onderzoektLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here