Home Auto Consumentengids Automobile Stuff Podcast Aflevering 197: Oplaadnetwerk van Volvo en Starbucks, meest betrouwbare voertuigen van 2023 | De dagelijkse rit

Consumentengids Automobile Stuff Podcast Aflevering 197: Oplaadnetwerk van Volvo en Starbucks, meest betrouwbare voertuigen van 2023 | De dagelijkse rit

0
Consumentengids Automobile Stuff Podcast Aflevering 197: Oplaadnetwerk van Volvo en Starbucks, meest betrouwbare voertuigen van 2023 |  De dagelijkse rit


Maak kennis met de meest betrouwbare voertuigen van 2023.

Oplaadnetwerk van Volvo en Starbucks
Consumentengids Automobile Stuff Podcast – Volvo en Starbucks Charging Community

Of u nu autorijdt, een auto nodig heeft of gewoon af en toe een ritje maakt met vrienden, u bent hier aan het juiste adres. Sluit je aan bij Jill en Tom terwijl ze alles onderzoeken wat er in de autowereld gebeurt. Recensies over nieuwe auto’s, winkeltips, groen rijden, elektrische auto’s, klassieke auto’s en veel leuke gasten. Dit is de consumentengids Automobile Stuff Podcast.

Aflevering: 197

Uitzenddatum: 11 december 2023

Gast: Steven Elek

Jill en Tom zijn vandaag allebei in de studio voor een nieuwe present boordevol onderwerpen. Tom opende de aflevering waarin hij de installatie erkende van het eerste EV-laadstation onder de bepalingen van de Nationwide Electrical Car Infrastructure (NEVI) Act, ondertekend in 2021. De eerste eenheid ging eerder deze week dwell bij een Flying J-tankstation in Ohio.

Jill en Tom bespraken vervolgens Jills evaluatie van een gezamenlijke inspanning van Starbucks Espresso en Volvo. De afgelopen week reed Jill met elektrische Volvo-voertuigen van Denver, Colorado naar Seattle, Washington, waarbij ze de auto’s onderweg alleen oplaadde op Starbucks-locaties die waren uitgerust met snelle, door Volvo gesponsorde opladers. Luister mee voor meer informatie over deze unieke coöperatieve oefening – en wat Jill bij elke cease bestelde te drinken.

In het tweede phase worden Jill en Tom vergezeld door Steven Elek van Shopper Report. Steven gaf de presentatoren informatie over de nieuwste Auto Reliability Examine van de organisatie. Steven deelde inzichten in hoe en waarom elektrische voertuigen voor sommige eigenaren problematisch blijken te zijn, en leidde Jill en Tom door de prime tien van de meest betrouwbare automerken. De lijst bevat een aantal verrassingen.

In het laatste deel wordt Jill onderworpen aan Tom’s ‘Autoverkoop in Europa’-quiz, afgesloten met een Kikkoman-bonusvraag over sojasaus. Omdat Jill de aflevering van vorige week nog niet heeft beluisterd, legde Tom haar uit waarom hij een waterbuffel wilde neerschieten.

De Shopper Information Automobile Stuff Podcast wordt elke maandag om 15:00 CT dwell uitgezonden

op de TalkZone-radionetwerk.

Obtain nu op Apple Podcasts

Bekijk eerdere afleveringen

Deze week besproken:

Consumentengids 2024 Beste koopjes

Moist Infrastructuur Elektrische Voertuigen (NEVI).

Cafeïne en EV opladen: Volvo ‘brandstof’ voor een besneeuwde tocht van 1400 mijl

Shopper Experiences 2023 Autobetrouwbaarheidsonderzoek

Volgen de bemanning:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here