Home Auto Snelste privéjets, meest walgelijke delen van vliegtuigen en Elons angstaanjagende Mars AI-realisatie

Snelste privéjets, meest walgelijke delen van vliegtuigen en Elons angstaanjagende Mars AI-realisatie

0
Snelste privéjets, meest walgelijke delen van vliegtuigen en Elons angstaanjagende Mars AI-realisatieAirbus heeft dit jaar slechts één (1) van zijn slechtst verkochte vliegtuigen verkocht

Het A330neo-vliegtuig is te zien op de internationale luchthaven Entebbe in het Wakiso-district, centrale regio van Oeganda, 2 februari 2021.

Uganda Airways maakt deel uit van de exclusieve membership met twee A330-800neo-vliegtuigen
Foto: Nicolaas Kajoba/Xinhua (Getty-afbeeldingen)

De Airbus De A330-800neo is het slechtst verkochte vliegtuig van de Europese vliegtuigfabrikant. Er werd dit jaar slechts één bestelling geplaatst voor het middelgrote langeafstandsvliegtuig. Luchtbus slaagden er op de een of andere manier in om dit te doen, ondanks het feit dat er een effectief marktduopolie mee bestond Boeing tijdens een historisch tekort aan vliegtuigen. – Ryan Erik Koning Lees verder


Dit zijn de meest walgelijke onderdelen van vliegtuigen, volgens stewardessen

Een arbeider maakt de voorruit schoon van een vliegtuig van de nationale luchtvaartmaatschappij Saoedi-Arabië, Saoedische luchtvaartmaatschappij, gezien op de landingsbaan van de internationale luchthaven van Jeddah (Yidda).

Foto: Budrul Chukrut/SOPA Photographs/LightRocket (Getty-afbeeldingen)

Zoals het blijkt, vliegtuigen zijn echt vies. Elke dag worden miljoenen mensen over de hele wereld vervoerd met wat vrijwel vliegende bussen zijn, en om de steeds krapper wordende dienstregelingen bij te houden, zijn de doorlooptijden voor schoonmaak vliegtuigen tussen vluchten zijn aan het krimpen. Daarom, schoonmaakploegen, die hun finest doen, krijgen misschien niet alle hoeken en gaten van een vliegtuig. – Andy Kalmowitz Lees verder


Dit zijn de snelste privéjets ooit gebouwd

Bombardier Global 5000 N399JA op Frederick Municipal Airport, Maryland, VS

Foto: Acroterion / Wikimedia Commons

Terwijl de meeste mensen te maken krijgen met langdurig wachten bij de veiligheidscontroles of opeengepakt zitten in stoelen in de economic system class, kunnen de rijken ofwel een vlucht charteren met een privéjet, ofwel zou rechtstreeks een vliegtuig kunnen bezitten. Privéjets bestaan ​​al bijna internet zo lang als er straalaangedreven passagiersvliegtuigen in de lucht zijn. Deze kleinere vliegtuigen zijn doorgaans ook sneller op de vliegtuigen van commerciële luchtvaartmaatschappijen. Hier zijn de snelste privéjets ooit gebouwd: – Ryan Erik King Lees verder


Elon Musk heeft nooit gedacht dat gevaarlijke AI op aarde hem naar Mars zou kunnen volgen

Afbeelding voor artikel met de titel Snelste privéjets, meest walgelijke delen van vliegtuigen en Elons angstaanjagende Mars AI-realisatie

Schermafbeelding: Tesla

In ieder geval de laatste tien jaar Elon Musk is geobsedeerd door de snelle vooruitgang van kunstmatige intelligentie. Bijna internet zo geobsedeerd als hij is door te ontsnappen aan de ketenen van Aarde om op Mars te leven. Volgens berichten uit die tijd, was Musk bang dat de kunstmatige algemene intelligentie zich zou ontwikkelen tot een punt waarop het de mensheid zou overnemen als de dominante soort op deze planeet, en dat was een van de belangrijkste redenen die hij zag als een reden om te vertrekken om de menselijke cultuur op Mars uit te breiden. . Er zit alleen één fout in dat plan. Als AI slimmer is dan de mensheid, zou het dan niet gewoon zijn eigen weg naar Mars kunnen vinden?? -Bradley Brownell Lees verder


YouTuber die opzettelijk vliegtuig neerstortte vanwege de uitzichten, veroordeeld tot 6 maanden gevangenisstraf

Gif: YouTube / Trevor Jacob

YouTuber en voormalig Olympisch snowboarder Trevor Jacob werd veroordeeld tot zes maanden gevangenisstraf wegens obstructie het onderzoek naar de vliegtuigcrash hij heeft opzettelijk veroorzaakt. Jacob bekende afgelopen juni schuldig te zijn aan vernieling en verhulling met de bedoeling een federaal onderzoek in Los Angeles te belemmeren. de New York Instances gerapporteerd. De stunt was gepland en gefilmd om een ​​virale video te produceren voor winst en bekendheid. – Ryan Erik Koning Lees verder


Motor van verouderd Russisch vrachtvliegtuig barst in vlammen uit tijdens het opstijgen

Een Tupolev Tu-204-100C tijdens de MAKS Airshow in 2003

Foto: Leonid Faerberg / Wikimedia Commons

Bij een Aviastar Tupolev Tu-204-100C vloog de motor vandaag in model toen deze vertrok vanaf een luchthaven in Oost-Rusland. Het vrachtvliegtuig vertrok naar China, een reis die de afgelopen jaren gebruikelijk is geworden nu het Russische luchtvrachtverkeer in de afgelopen jaren is toegenomen. een poging om westerse sancties te weerstaan. De sancties hebben daar ook toe geleid een duidelijke stijging van het aantal luchtvaartincidenten waarbij Russische vliegtuigen betrokken waren. – Ryan Erik Koning Lees verder


American Airways aangeklaagd wegens digicam gevonden in vliegtuigbadkamer

Afbeelding voor artikel met de titel Snelste privéjets, meest walgelijke delen van vliegtuigen en Elons angstaanjagende Mars AI-realisatie

De familie van een tiener in Noord Carolina klaagt aan Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen omdat ze een stewardess zeggen plakte een iPhone op een vliegtuigtoilet om haar op te nemen gebruik van de badkamer op een septembervlucht. Advocaten Need het 14-jarige meisje en haar ouders zeggen dat de luchtvaartmaatschappij “het wist of had moeten weten stewardess was een gevaar”, aldus de Bijbehorende pers. – Andy Kalmowitz Lees verder


Amerikaanse militaire gronden $34 miljard vloot van gevaarlijke VTOL-vliegtuigen

Twee Bell-Boeing V-22 Osprey-vliegtuigen van de Amerikaanse marine wachten op passagiers op de luchthaven van Riga om ze naar het Amerikaanse schip USS Mesa Verde te vliegen ter gelegenheid van de mediadag van de grote maritieme manoeuvre "Noordkusten 23" in de Oostzee voor de kust van Letland.

Foto: Bernd von Jutrczenka/fotoalliantie (Getty-afbeeldingen)

Het Amerikaanse leger heeft aangekondigd dat het zijn gehele vloot aan de grond heeft gehouden V-22 Visarenden na een fatale crash voor de kust van Japan. Uit een voorlopig onderzoek bleek dat een defect aan de apparatuur waarschijnlijk de oorzaak was van de crash waarbij acht leden van het Air Pressure Particular Operations Command om het leven kwamen. meldt Related Press. Er zijn minstens 475 VTOL-vliegtuigen met kantelrotor in dienst bij de Amerikaanse luchtmacht, het marinekorps en de marine. – Ryan Erik Koning Lees verder


Verdachte gearresteerd wegens vermeende verkoop van nagemaakte motoronderdelen aan luchtvaartmaatschappijen

Afbeelding voor artikel met de titel Snelste privéjets, meest walgelijke delen van vliegtuigen en Elons angstaanjagende Mars AI-realisatie

Als er één plek is waar je echt geen motorproblemen wilt ervaren, dan is het wel wanneer je meer dan 9.000 meter in de lucht bent en vastgebonden in een veredelde sigarenkoker. Het was dus een groot probleem toen bekend werd dat een in Londen gevestigd bedrijf ervan werd beschuldigd verkoop van nagemaakte motoronderdelen aan luchtvaartmaatschappijen. Nu heeft het onderzoek van het Britse Critical Fraud Workplace naar AOG Technics geleid tot een arrestatie. Enterprise Insider-rapporten. – Collin Woodard Lees verder


Piloot buiten dienst die tijdens de vlucht probeerde vliegtuigmotoren uit te zetten, aangeklaagd voor 84 aanklachten

Een vliegtuig van Alaska Airlines stijgt op dinsdag 5 december 2023 op op Los Angeles International Airport (LAX) in Los Angeles, Californië, VS.

Foto: Eric Thayer/Bloomberg (Getty-afbeeldingen)

Een piloot buiten dienst, beschuldigd van het uitschakelen van de motoren van een Boeing 737 van Alaska Airways tijdens de vlucht is geweest aangeklaagd op 84 aanklachten. Geen van hen is dat echter poging tot moordvolgens De New York Submit. Het lijkt op de hoge jury Kon het gewoon niet beloven. – Andy Kalmowitz Lees verder


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here