Home Amusement MPTF Telethon 2023 haalt totaal $786.000 op voor Hollywood-crewleden – Deadline

MPTF Telethon 2023 haalt totaal $786.000 op voor Hollywood-crewleden – Deadline

0
MPTF Telethon 2023 haalt totaal $786.000 op voor Hollywood-crewleden – Deadline


Tweede jaarlijkse uitgave van het Movement Image & Tv Fund Licht, digicam, onderneem actie! Zorgen voor de bemanningen van Hollywood telethon overtrof zijn doel voor fondsenwerving door zaterdagavond $ 786.512 op te halen, aldus de non-profitorganisatie.

De telethon, mede georganiseerd en geproduceerd door Yvette Nicole Brown en Tom Bergeron, werd reside uitgezonden op KTLA in Los Angeles, met als doel hulpfondsen in te zamelen voor leden uit de entertainmentindustrie die getroffen zijn door de dubbele WGA- en SAG-AFTRA-stakingen dit jaar.

Het doel was om dit jaar $750.000 op te halen, na $865.000 een jaar geleden.

Optredens tijdens de twee uur durende uitzending waren onder meer van Annette O’Toole en Michael McKean, Chris Mann, Darren Criss, Harry Northup, Lalah Hathaway, Leslie Odom Jr, MUSYCA Kids’s Choir, Tausha met The Boxmasters en Wendy Liebman. Speciale gasten waren onder meer Awkwafina, Billy Bob Thornton, Camilla Belle, Clark Gregg, Colin Farrell, Colman Domingo, Cristo Fernández, Curtis “50 Cent” Jackson, Ike Barinholtz, Jay Ellis, Jeff Bridges, Jimmy Jam, Jodie Foster, John Stamos, Jonathan en Drew Scott, Lena Dunham, Ming-Na Wen, Morgan Freeman, Randall Park, Ronny Chieng en Tom Lennon.

Dawnn Lewis, Jason George, Jeff Sherman, Keith Powell, Kyle Bornheimer, Malcolm Barrett, Matt Walsh, Milana Vayntrub, Ramona Younger, Rob Morrow, Sherry Saum, Spencer Garrett en Wilmer Valderrama hielpen tijdens de present kijkersdonaties binnen te halen.

MPTF heeft dit jaar echt haar finest gedaan om onze entertainmentindustrie te ondersteunen”, aldus Bergeron. “We zijn zo blij dat we, in plaats van nog steeds piketborden op te houden, ons aansluiten bij MPTF om elkaar te helpen met troost en vreugde.”

Naast Brown en Bergeron waren onder meer Phil Rosenthal en David Wild de producers die terugkeerden van de eerste editie.

De MPTF zei dat het tijdens de stakingen meer dan 14.000 oproepen om hulp ontving, een aantal verzoeken dat tien keer hoger was dan in dezelfde periode vorig jaar. Het heeft dit jaar tot nu toe $ 7 miljoen aan liefdadigheidshulp verleend.

De telethon is beschikbaar om te bekijken hier.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here