Home Amusement Katrina Kaif, Shraddha Kapoor en anderen worden overal in de stad geklikt. Zie foto’s:

Katrina Kaif, Shraddha Kapoor en anderen worden overal in de stad geklikt. Zie foto’s:

0
Katrina Kaif, Shraddha Kapoor en anderen worden overal in de stad geklikt.  Zie foto’s:


Het was een hectische zondag toen veel A-listers uit Tinsel City door de stad werden geklikt. Terwijl sommigen naar het vliegveld gingen, werden anderen na de opnames buiten de studio’s gezien. Onder hen waren Shraddha Kapoor en Katrina Kaif die op het vliegveld werden gefotografeerd. Kareena Kapoor Khan en Saif Ali Khan werden laat op de avond gezien terwijl ze een studio verlieten.

Nu de wintergarderobe onze feeds overneemt, ziet Katrina er stylish uit in een geheel zwarte athleisure-kleding gelaagd met een lichtbruine trenchcoat. Shraddha Kapoor combineerde ook een wit T-shirt en een denimlook met een lange hoodie. Kareena Kapoor Khan en Saif Ali Khan waren het knapste stel dat er was toen ze informal gekleed gingen op weg naar de studio.

Bekijk hier de foto’s:LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here