Home Amusement Disney+ Hulu-app verslaat Netflix op het gebied van populariteit en quantity, zegt Ampere – Deadline

Disney+ Hulu-app verslaat Netflix op het gebied van populariteit en quantity, zegt Ampere – Deadline

0
Disney+ Hulu-app verslaat Netflix op het gebied van populariteit en quantity, zegt Ampere – Deadline


De gecombineerde Disney+ Hulu app zal een sprong maken Netflix op zowel populariteit als quantity in de VS, volgens een rapport van Ampère-analyse.

Een derde van de 100 populairste Q3-titels op hun thuismarkt stond op Disney+ en Hulu, ontdekte Ampere, met 17 op de eerste en 16 op de laatste, waardoor het paar bovenaan de populariteitsstapel stond. Het cijfer van Netflix ligt een paar lager op 29, met Max op de derde plaats op 18 en Amazon Prime-video blijft achter op 11. Ampere meet de populariteit op foundation van belangrijke statistieken zoals interessevolume, webverkeer en field office-inkomsten uit grote diensten zoals Google, Wikipedia en IMDb.

Ondertussen zullen Disney+ en Hulu qua quantity boven Netflix schieten en de op een na meest bevolkte streamer worden met 9.578 titels, waarbij Hulu de meerderheid heeft, 7.250. De gecombineerde app ligt ruim 1.000 voor op Netflix en staat op de tweede plaats na Prime, zelfs nu de 300 titels zullen worden verwijderd na de overname door Disney+ van de Hulu-aandeel van Comcast. Aangezien de Disney+ Hulu-app pas enkele maanden wordt gelanceerd, kunnen deze cijfers veranderen.

Disney+ en Hulu brengen de kracht van het nieuwe samen Star Wars movies en tv-series, Pixar-foto’s en Hulu-hits zoals Alleen moorden in het gebouw En Amerikaans horror verhaal. De contentstrategie van Disney+ is gebaseerd op het sterke contentportfolio voor kinderen en gezinnen en op sci-fi-releases van grote franchises. Deze zouden 81% van de high 100 van meest populaire titels op het gecombineerde platform vertegenwoordigen, zei Ampere, terwijl de contentbibliotheek van Hulu een aanvulling zou zijn op die van Disney+, omdat deze onderbenutte Disney+-genres zoals misdaad, romantiek en horror bevat. Disney+ beschikt al over een deel van de Hulu-bibliotheek op internationale markten onder de Star-vlag.

Vanaf oktober 2023 had Hulu meer abonnees dan Disney+ in de VS. Volgens Ampere’s consumentenonderzoek heeft 44% van de Amerikaanse Hulu-abonnees al toegang tot Disney+, grotendeels dankzij bundels die beide platforms plus ESPN aanbieden.

“Met een gecombineerde app die Disney+ en Hulu aanbiedt, die start 2024 in de VS wordt gelanceerd, is het aantrekkelijke nieuwe streamen Het aanbod aan content material zal de establishment zeker opschudden”, zegt Ampere-analist Joshua Rustage.

“De gecombineerde Disney+- en Hulu-catalogus zal een van de meest full en populaire aanbiedingen op één platform bieden, waardoor de inzet op het gebied van content material toeneemt in een tijd waarin velen terugtrekken in de investeringen in content material. Rivalen zullen ervoor moeten zorgen dat hun aanbod concurrerend blijft naarmate de strijd om de kijktijd heviger wordt, vooral omdat de noodzaak om reclamedollars binnen te halen nu ook centraal staat in de streamingmix.”

Eerder deze week Disney Hulu toegevoegd als zesde verticaal op het startscherm van Disney+ met een geïntegreerde ‘één-app-ervaring’ die in bèta wordt gelanceerd. De apps zullen in maart serieus worden gecombineerd. Het lanceringsplan, dat vorige maand aanvankelijk werd aangekondigd tijdens de kwartaalcijfers van Disney, komt op een second dat Disney bezig is Comcast’s een derde belang in Hulu uit te kopen en de volledige eigenaar ervan te worden. Het heeft sinds 2019 100% operationele controle over Hulu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here