Home Amusement Christine Brown over Toen ze verliefd werd op echtgenoot David Woolley – Hollywood Life

Christine Brown over Toen ze verliefd werd op echtgenoot David Woolley – Hollywood Life

0
Christine Brown over Toen ze verliefd werd op echtgenoot David Woolley – Hollywood Life


Christine Bruin
Beeldcredits: TLC

Christine Bruin heeft haar enige ware liefde gevonden. “Ik ontmoette de liefde van mijn leven”, zegt Christine over David Woolley in de aflevering van 10 december van de Zustervrouwen: één op één speciaal. “Hij is gewoon charmant, aardig en lief”, zegt ze.

Christine spreekt met Sukanya ‘Suki’ Krishnan over de begindagen van haar romance met David. Ze ontmoetten elkaar on-line en begonnen op date te gaan. Ze legt uit dat Davids verjaardagsdiner plaatsvond toen ze wist dat ze verliefd op hem was. Het verjaardagsdiner was hun vierde date.

“We zitten daar met een enorme groep mensen, en hij trekt mijn stoel naar zich toe en hij slaat zijn arm om me heen en ik leg mijn hoofd tegen zijn borst”, begint Christine. “Het was alsof ik voor het eerst ademhaalde en mijn hart voor de eerste keer klopte, en ik wist niet eens wat ik eerder niet had. Maar op dat second wist ik dat dit het was. Hij is het voor mij, en hij is mijn zielsverwant, en ik hou van hem.

Suki vraagt ​​Christine hoe haar relatie met David anders is dan zij relatie met Kody Bruin. “Dus het eerste wat ik besefte was dat David van mij houdt”, antwoordt Christine. “Hij houdt van mij, en ik voel me zo geliefd. Maar daarmee komt het vertrouwen dat ik gewoon mezelf kan zijn. Er zijn geen verplichtingen aan verbonden. Niets. Ik hoef niets te doen om zijn liefde te verdienen. Het is er gewoon altijd. Het is gewoon altijd fixed.”

Christine en David zullen op 17 december aan de slag gaan voor hun eerste tv-interview Zuster vrouwen. Christine begon te daten David in de nasleep van haar scheiding van Kody. Christine en Kody waren al ruim 25 jaar samen toen ze in 2021 uit elkaar gingen. Christine en David verloofden zich in april 2023 en trouwde in oktober 2023.

“Houden van het leven!! Ik mocht met mijn zielsverwant trouwen en het was een mooie dag. Ik ben zo overweldigd door dankbaarheid. Ik hou van je, mijn koning, ‘onderschreef Christine een Instagram-bericht na haar huwelijk. Kijkers kunnen getuige zijn van hoe Christine en David in het huwelijksbootje stappen in een tweedelige particular, die in januari 2024 op TLC wordt uitgezonden. Nieuwe afleveringen van de serie Zustervrouwen: één op één speciale luchtzondagen op TLC.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here