Home Auto 2024 Infiniti QX60 handtekening: proefrit | De dagelijkse rit

2024 Infiniti QX60 handtekening: proefrit | De dagelijkse rit

0
2024 Infiniti QX60 handtekening: proefrit |  De dagelijkse rit


Handtekening Infiniti QX60 uit 2024
Handtekening Infiniti QX60 uit 2024

2024 Infiniti QX60 Handtekening AWD

Klas: Premium middelgrote crossover

Kleur: Diep Bordeaux

Zitplaatsen: 6

CG-rapportkaart
Ruimte en consolation B+
Kracht en prestaties B
Pasvorm en afwerking A-
Brandstof economie B
Waarde B
De cijfers op de rapportkaarten worden afgeleid van een consensus van de evaluaties van testrijders. Alle kwaliteiten zijn vergeleken met andere voertuigen in dezelfde klasse. Het waardecijfer wordt voor een specifiek uitrustingsniveau beoordeeld en weerspiegelt mogelijk niet de indrukken van de Client Information van het gehele modellengamma.
Groot en lang consolation
Grote kerel A
Lange man A
De Large & Tall-comfortclassificaties gelden alleen voor de voorstoelen. Beoordeling “groot” gebaseerd op een mannelijke tester die ongeveer 350 pond weegt, beoordeling “groot” gebaseerd op een mannelijke tester van 1,80 meter lang.
Aandrijflijn
Motorspecificaties 3,5 liter met 295 pk
Motor sort V6
Overdragen 9-traps automaat
Aandrijfwielen AWD

Gereden kilometers: 270

Waargenomen brandstofverbruik: 19,6 mpg

Drijfmix: 65% stad, 35% snelweg

EPA-geschat brandstofverbruik: 20/25/22 (mpg stad/snelweg/gecombineerd)

Brandstoftype: Premium-gas

Basisprijs: $ 66.100 (exclusief $ 1195 bestemmingskosten)

Opties op testvoertuig: Premium verf ($900), verlichtingspakket ($795), premium verf ($695)

Prijs zoals getest: $69.685

Snelle treffers

De grote: Veel beter voertuig dan de vorige generatie, aandrijflijn nu geschikt voor de luxeklasse

De goede: Rijdt en rijdt met het karakter van een Europees premiumvoertuig, stille en comfortabele cabine

De niet zo goede: Vereist premium brandstof

Tom Appel:

Nog niet zo lang geleden vertelde een directeur van Infiniti Automobielnieuws dat het luxemerk van Nissan zichzelf herpositioneerde als een soort ‘Nisan plus’. Wat dit betekende was dat Infinti niet langer zou strijden om de verkoop met merken als Audi en BMW, maar in plaats daarvan verbeterde varianten zou verkopen van de producten die door het reguliere merk Nissan worden aangeboden. Dit betekent niet dat Infiniti afstand doet van een luxemerk, maar dat het qua prijs en inhoud nauwer concurreert met merken als Acura en Buick, in een phase dat ooit werd omschreven als ‘bijna luxe’.

Handtekening Infiniti QX60 uit 2024
Handtekening Infiniti QX60 uit 2024

Op een bepaald niveau is dit teleurstellend, aangezien Infiniti’s sportieve achterwielaangedreven Q50 en Q60 sedan en coupé waarschijnlijk niet meer leverbaar zouden zijn. En inderdaad, de stijlvolle maar langzaam verkopende Q60 is al geschrapt, terwijl de Q50 binnenkort zal verschijnen. Ter data: hierdoor beschikt Infiniti over een exclusieve crossover/SUV-serie.

In werkelijkheid was het grootste deel van het Infiniti-assortiment al gebaseerd op Nissan-producten. De compacte QX50 En QX55 crossovers zijn nauwe neven van de Schurk kruising. En de grote Infiniti QX80 SUV is een mechanische kloon van de Nissan Armada.

2024 Volkswagen Atlas Cross Sport SEL Premium R-Lijn

Handtekening Infiniti QX60 uit 2024
Handtekening Infiniti QX60 uit 2024

Op dezelfde manier leent de QX60 drierijige middelgrote crossover de meeste mechanische onderdelen van de sympathieke Nissan Pathfinder, maar, zoals we zo gaan bespreken, met een beslist stillere en luxere cabine.

Voor 2024 blijft de QX60 grotendeels ongewijzigd. Het wordt aangeboden in drie uitrustingsniveaus: foundation Pure (vanaf ongeveer $ 51.000), luxe ($ 57.000), high-end Sensory ($ 60.000). En topline handtekening ($ 65.000). Ze worden allemaal aangedreven door een soepele 3,5-liter V6 van 295 pk, gekoppeld aan een soepel schakelende automatische transmissie met 9 versnellingen. Alle QX60-modellen worden standaard geleverd met voorwielaandrijving; AWD voegt $ 2000 toe aan het bedrijfsresultaat.

2023 Jeep Grand Cherokee L Hoogte: proefrit

Handtekening Infiniti QX60 uit 2024
Handtekening Infiniti QX60 uit 2024

Client Information heeft onlangs een week achter het stuur van een AWD 2024 Infiniti QX60 Autograph doorgebracht in Deep Bordeaux. Onze testtruck kwam uit op $ 69.445, wat ongeveer alle QX60 vertegenwoordigt die je kunt kopen.

Customers die op zoek zijn naar een duidelijke luxe variant van de Pathfinder, zullen deze vinden in de QX60. Functioneel gezien beschikt de Infiniti over een groter touchscreen en een beter audiosysteem. Wat het decor betreft, tilt de QX60 de anti op met gewatteerde semi-anilinebekleding en dashboardafdekkingen, evenals een royale hoeveelheid hout en glanzend afgewerkte sierelementen. En hoewel de Pathfinder-cabine relatief luxe overkomt, ziet en voelt het interieur van de QX60 er op een heel ander niveau premium uit.

In- en uitstappen van de QX60 is relatief eenvoudig, dankzij een redelijke rijhoogte en grote deuropeningen. Toegang tot de 3rdEen zitplaats op de rij is iets problematischer, en volwassenen zullen de reis willen vermijden, tenzij het absoluut noodzakelijk is.

Onderweg voelt de QX60 heel erg aan als de Pathfinder, maar hij lijkt te profiteren van additional geluidsdemping. De QX-cabine is indrukwekkend stil, waardoor een gemakkelijk gesprek tussen de rijen zitplaatsen mogelijk is, zelfs op snelwegsnelheid.

In de QX60 heeft de 3,5-leverige V6 een vermogen van 295 pk, het is de bedoeling dat hij premium brandstof krijgt. Dezelfde motor in de Pathfinder heeft een vermogen van 284 pk, maar kan rondkomen op gewoon fuel. We vermoeden dat de motoren precies hetzelfde zijn, en dat kopers van beide voertuigen zullen genieten van een kleine vermogensstoot als ze worden afgerond met de zwaarste assessments.

Ongeacht de toepassing levert deze aandrijflijn soepel en stressvrij vermogen over het hele rijbereik, met voldoende reservekracht voor passeren en samenvoegen. Ook in actie klinkt de motor goed. De attente 9-traps automaat werkt soepel en vrijwel altijd in de juiste versnelling.

En we zijn blij te kunnen melden dat we 20 mpg zien over 190 kilometer, voornamelijk in de stad, wat ons behoorlijk zuinig lijkt gezien de grootte van de QX60 en de beschikbare prestaties.

Internet als de Lincoln Navigator die we onlangs hebben geëvalueerd, verrast de QX60 met web iets meer stevigheid van het chassis en controle over de bochten dan je zou verwachten in een luxe crossover. We vinden het gevoel van controle geruststellend, maar sommige consumenten geven misschien de voorkeur aan een zachtere rit. Zoals altijd raden we u aan een lange proefrit te maken om er zeker van te zijn dat dit (of welk voertuig dan ook) aan uw behoeften en smaak voldoet.

Alles bij elkaar lijkt de QX60 ons een soort luxe crossover-waarde, vooral de middelste uitrustingsniveaus. We zijn eigenlijk grote followers van de Nissan Pathfinder, maar waarderen de shopper die op zoek is naar een beetje additional stijl en substantie-upgrade naar de QX60 volledig. En hoewel Infiniti zichzelf misschien aan het herpositioneren is op de markt, lijkt de QX60 good geplaatst voor customers die de Europese luxemerken een beetje te duur vinden.

Testrit: Buick Enclave Avenir uit 2023

Handtekening Infiniti QX60 uit 2024

Handtekening Infiniti QX60 uit 2024

Luister naar de Consumentengids Automotive Stuff Podcast

Volg Tom op Twitter

2024 Infiniti QX60 handtekeningengalerij

(Klik hieronder voor vergrote afbeeldingen)

5 coole dingen over de Infiniti QX60 uit 2023

Consumentengids Automotive Stuff Podcast Aflevering 196: EVgo-fout, Jeep Drops-model, Ram’s Plug-in 1500 RamchargerLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here