Home Technologie X heft het permanente verbod op het account van Infowars-presentator Alex Jones op, nadat Elon Musk een peiling had gehouden waaruit bleek dat 70,1% vóór het herstel van het account stemde (Related Press)

X heft het permanente verbod op het account van Infowars-presentator Alex Jones op, nadat Elon Musk een peiling had gehouden waaruit bleek dat 70,1% vóór het herstel van het account stemde (Related Press)

0
X heft het permanente verbod op het account van Infowars-presentator Alex Jones op, nadat Elon Musk een peiling had gehouden waaruit bleek dat 70,1% vóór het herstel van het account stemde (Related Press)
Bijbehorende pers:

X heft het permanente verbod op het account van Infowars-presentator Alex Jones op, nadat Elon Musk een peiling had gehouden waaruit bleek dat 70,1% vóór het herstel van het account stemde– Elon Musk heeft het X-account van complottheoreticus Alex Jones hersteld, verwijzend naar een opiniepeiling op het sociale mediaplatform dat voorheen bekend stond …LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here