Home Auto Weekendnieuwsoverzicht 9 december 2023

Weekendnieuwsoverzicht 9 december 2023

0
Weekendnieuwsoverzicht 9 december 2023


Verhuurbedrijf Sixt gaat Tesla-vloot dumpen vanwege reparatiekosten

Afbeelding voor artikel met de titel Weekend News Roundup 9 december 2023

Afbeelding: Zes

Het drastisch verlagen van de verkoopprijzen van zijn elektrische voertuigen door Tesla is misschien een zegen geweest voor sommige van zijn klanten, maar de kopers van wagenparken vonden de stap een beetje zenuwslopend. Na het nieuws dat Hertz zijn aankopen bij Tesla zou vertragen, De Duitse concurrent Sixt gaat nog een stapje verder, het stopzetten van de aankoop van Tesla EV’s en het verkopen van de Tesla’s die het wel heeft. Volgens het rapport van Bloomberg, het feloranje verhuurbedrijf lijdt dit jaar grote verliezen op zijn EV-verhuurprogramma, simpelweg vanwege de oplopende restwaarden van zijn voorraad auto’s. -Bradley Brownell Lees verder


De stalen carrosserie van Tesla Cybertruck roept veel vragen op over verzekerings- en reparatiekosten

Tesla Cybertruck

Foto: Tesla

Een versie van de Tesla Cybertruck is eindelijk onthuld, waarbij de topversie een bereik van 320 mijl biedt en de mogelijkheid heeft om in slechts 2,6 seconden van 0 naar 100 km/u te starten. En hoewel niet alle specificaties zo indrukwekkend zijn als oorspronkelijk beloofd, leverde Tesla nog steeds op één belangrijk gebied: ongeverfde roestvrijstalen carrosseriepanelen. Met een unieke carrosserie komt echter de uitdaging om deze te repareren wanneer de Cybertruck onvermijdelijk in een wrak terechtkomt. – Collin Woodard Lees verder


Bedelen, lenen en stelen wat je nodig hebt, zodat je deze uiterst zeldzame Pontiac Solstice GXP Coupé kunt kopen

Pontiac Solstice GXP-coupé uit 2009

Foto: Auto’s en biedingen

Het is snel. Het is zeldzaam. Het is prachtig. Het is een 2009 Pontiac Solstice GXP-coupé, en het zou van jou kunnen zijn. Ja, de auto die u hier ziet is momenteel te koop op Auto’s & BiedingenHet enige wat u hoeft te doen is de verkoper meer geld te bieden dan wie dan ook, en voordat u het weet, staat een van de mooiste coupés die Amerika ooit heeft gemaakt op uw oprit, klaar om er mee te gaan experimenteren. Hoewel hij een coupé wordt genoemd, wordt hij geleverd met een afneembaar targadak, wat betekent dat je op elk gewenst second van de buitenlucht kunt genieten. – Collin Woodard Lees verder


1,2 miljoen kilometer lange Tesla Mannequin S heeft 13 motoren en drie batterijvervangingen ondergaan

Hansjörg von Gemmingen-Hornberg staat met zijn Tesla van een miljoen mijl

Schermafbeelding: Watt energie

In de VS rijden de meeste mensen doorgaans minder dan 32.000 kilometer per jaar. De Duitse Hansjörg von Gemmingen-Hornberg rijdt echter ruim 160.000 kilometer per jaar – en in een Tesla Mannequin S. Zoals InsideEVs meldt, heeft zijn Mannequin S uit 2014 officieel de grens van een miljoen mijl overschreden en staat er momenteel iets minder dan 2 miljoen mijl op de teller. Dat zijn in ieder geval veel kilometers, vooral voor een elektrische auto. – Collin Woodard Lees verder


De lijst met 10 beste auto’s en coureurs wordt gedomineerd door old skool ICE-auto’s, inclusief Honda Accord voor de 38e keer

Afbeelding voor artikel met de titel Weekend News Roundup 9 december 2023

Schermafbeelding: Auto en chauffeur

Zeven sedans en drie sportwagens make-up van dit jaar Auto en chauffeur 10 beste auto’s. De 10 beste vrachtwagens En SUV’s lijst bevat twee elektrische voertuigen, zes cross-overs en twee vrachtwagens die niet méér van elkaar kunnen verschillen. Het is een werkelijk interessante verzameling van twintig voertuigen die echt het beste van de markt laat zien zoals deze vandaag beschikbaar is. Dit jaar, nu de inflatie hetzelfde is als de afgelopen paar jaar, is het basisprijsplafond opgepompt naar $110.000, en onder dat plafond zijn er een heleboel geweldige auto’s beschikbaar. Dus laten we eens kijken wat ze zijn! -Bradley Brownell Lees verder


President Biden schuldig aan het helpen van Hunter Biden om Ford Raptor te kopen met vies Chinees geld of zoiets

Afbeelding voor artikel met de titel Weekend News Roundup 9 december 2023

Foto: Uitreiking / Uitreiking (Getty-afbeeldingen)

Als u niet 24 uur per dag aan uw televisiescherm gekluisterd bent en Fox Information aan het hoofd houdt, kan het moeilijk zijn om alle snode dingen bij te houden die President Biden wordt ervan beschuldigd te doen. Blijkbaar is hij ongelooflijk corrupt, en in feite is hij zo corrupt dat niemand zelfs maar feitelijk bewijs van zijn corruptie kan vinden. Maak je echter geen zorgen, de Republikeinen gaan dit tot op de bodem uitzoeken, en nu hebben ze het bewijs dat hij door China is gekocht en betaald through een Ford Raptor die hij in 2018 voor Hunter Biden kocht. de Washington Submit rapporten. – Collin Woodard Lees verder


Ram roept 142.000 pick-ups terug omdat hun richtingaanwijzers niet goed werken

Ram1500 uit 2023

Foto: Ram

Ram heeft een terugroepactie aangekondigd die meer dan 142.000 pick-uptrucks treft vanwege problemen met hun richtingaanwijzers. Als je veel tijd onderweg bent geweest Ram-eigenaren, zou het begrijpelijk zijn als u ervan uitging dat dit betekent dat de richtingaanwijzers niet worden ingeschakeld. In dit geval is het echter feitelijk het tegenovergestelde. De richtingaanwijzers gaan niet automatisch uit, Dat meldt Vehicles.com. – Collin Woodard Lees verder


Michael B. Jordan verscheurt zijn Ferrari bij een botsing met een geparkeerde Kia

Afbeelding voor artikel met de titel Weekend News Roundup 9 december 2023

Schermafbeelding: LA-OC TV YouTube

Het is niet ongehoord dat je wordt aangezien voor een beroemdheid in LA, vooral als jij en die beroemdheid allebei prachtig gescheurde lichamen hebben. Een voorbeeld: ik ben een aantal keren aangezien voor Michael B. Jordan en normaal gesproken zou ik graag van plaats willen ruilen met de acteur, maar misschien niet op zondag als hij neergestort een Ferrari van bijna een half miljoen greenback in een geparkeerde auto. – Lawrence Hodge Lees verder


Genesis X Gran Berlinetta Imaginative and prescient Idea is de meest opwindende Koreaanse auto aller tijden

Afbeelding voor artikel met de titel Weekend News Roundup 9 december 2023

Afbeelding: Genesis

De merkgroei voor Genesis Het was een ongelooflijk traject om naar te kijken. Afdraaien van Hyundai met aanvankelijk middelmatige aanbiedingen, levert het bedrijf nu luxe machines van wereldklasse met een aantal van de beste en meest samenhangende ontwerpen ter wereld. Hoewel de Genesis X Gran Berlinetta Imaginative and prescient niet snel op je oprit geparkeerd zal staan, bewijst hij dat het merk klaar is om zich een weg te banen naar de hogere atmosfeer, de ijle lucht, waar supercars wonen. En dit alles is gebeurd in een tijdsbestek van slechts acht jaar op de markt. -Bradley Brownell Lees verder


Klokkenluider van Tesla zegt dat ‘Autopilot’-systeem niet veilig genoeg is voor gebruik op de openbare weg

Afbeelding voor artikel met de titel Weekend News Roundup 9 december 2023

Afbeelding: Tesla

Een voormalige Tesla-werknemer in Noorwegen heeft zich sceptisch geuit over de ethisch twijfelachtige praktijken van het bedrijf met betrekking tot zijn softwarepakketten voor rijhulpsystemen. In een interview met de BBC Lukasz Krupski zei dat hij bezorgd was over de mate waarin de software program en {hardware} van beide bedrijven gereed waren voor de taak van geassisteerd rijden. De stapels gelekte gegevens die Krupski heeft meegenomen, inclusief klachten van klanten over Tesla’s rem- en zogenaamde Full Self Driving-pakket, lijken zijn scepsis te ondersteunen. -Bradley Brownell Lees verder


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here