Home Concert Succes van gitaarstudent Daniel in wedstrijden – Bruiloft, live performance, reduce, opnames in Metro Detroit

Succes van gitaarstudent Daniel in wedstrijden – Bruiloft, live performance, reduce, opnames in Metro Detroit

0
Succes van gitaarstudent Daniel in wedstrijden – Bruiloft, live performance, reduce, opnames in Metro Detroit


Daniël Turner

Gitaarstudent Daniel Turner

Klassiek gitarist Daniel Turner studeert nu vier jaar bij Steven. Daniel kwam naar Steve zonder privéleservaring en had alleen een gitaarles op de middelbare faculty als achtergrond. Hij kwam naar Steve toe met een vreselijk instrument, en Steve kon Dan helpen een fatsoenlijke bijl te vinden. Hij begon wekelijkse reduce te volgen bij Dearing en begon toen te vertrekken. Hij speelde al snel moeilijke stukken met vloeiendheid, trad op op hoog niveau, gained wedstrijden binnen de Faculty of Music van de Universiteit van Windsor en was een leider binnen de gitaarstudio. Daniel behaalde de derde plaats tijdens de Baldwin Wallace Worldwide Guitar Competitors in 2016. Deze zomer zal Daniel deelnemen aan de finale van het Ontario Kiwanis Music Pageant. In 2018 studeert hij af in de studio van Steven.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn om gitaar te studeren bij Steven in zijn studio in Farmington Hills, MI (of aan de Universiteit van Windsor), is meer informatie te vinden op de Reduce pagina op deze web site, of op Steven’s vernieuwde solosite: StevenDearing.com.

(Lees en laat uw opmerkingen achter onder gerelateerde berichten en auteursinformatie…)LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here