Home Amusement Rashmika Mandanna schrijft een briefje voor Geetanjali in Animal: Ze is puur, echt, ongefilterd…’

Rashmika Mandanna schrijft een briefje voor Geetanjali in Animal: Ze is puur, echt, ongefilterd…’

0
Rashmika Mandanna schrijft een briefje voor Geetanjali in Animal: Ze is puur, echt, ongefilterd…’


Rashmika Mandanna is al een grote ster in het Zuiden, maar het is de buzz die ze in Bollywood heeft vergaard die haar tot een van de meest spraakmakende sterren in de branche heeft gemaakt.

Rashmika Mandanna

Ze speelde de rol van Geetanjali, de vrouw van Ranbir Kapoor op het scherm in Animal. Hoewel er gemengde reacties op haar karakter waren, ging ze gisteren naar haar sociale media-account om haar liefde en dankbaarheid te uiten voor de liefdevolle reacties die binnenkwamen.


Ze schreef een bericht waarin ze schreef: “Gitanjali Als ik haar in een zin zou beschrijven… zou dat de enige kracht thuis zijn die haar familie bij elkaar houdt. Ze is puur, echt, ongefilterd, sterk en rauw. Soms is ze als acteur Ik zou sommige acties van Gitanjali in twijfel trekken. En ik herinner me dat mijn regisseur me vertelde: dit was hun verhaal. Ranvijay’s en Gitanjali’s.. het was hun liefde en passie, hun households en hun leven – dit is wie ze zijn. In een wereld vol van geweld, pijn en ondraaglijke pijn – Gitanjali zou vrede, vertrouwen en kalmte brengen. Ze zou tot haar Goden bidden om haar man en haar kinderen veilig te houden. Ze was de rots die alle stormen heeft doorstaan.’

Rashmika Mandanna


Ze voegde eraan toe: ‘Ze zou alles doen wat in haar macht ligt ter wille van haar familie. Gitanjali is absoluut mooi in mijn ogen, en in sommige opzichten is ze internet als de meeste vrouwen die sterk staan ​​en hun households dag in dag uit beschermen. Een fijne week voor ons
#Dier thee. Jongens. Bedankt allemaal voor alle liefde. het is wat mij op de been houdt en ervoor zorgt dat ik bij elke movie more durable werk. Ook voor jullie allemaal een dikke knuffel.”

Het was een ongelooflijke week voor de solid van Animal, aangezien de movie aan de kassa regeert.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here