Home Amusement Quando Rondo gearresteerd door de FBI wegens federale drugsaanklachten

Quando Rondo gearresteerd door de FBI wegens federale drugsaanklachten

0
Quando Rondo gearresteerd door de FBI wegens federale drugsaanklachten


De FBI zou Quando Rondo hebben gearresteerd wegens federale drugsaanklachten.

Vrijdagavond hebben de autoriteiten in Savannah, Georgia, de rapper, echte naam Tyquian Bowman, aangehouden, zo vertellen bronnen. TMZ dat ze hem zonder incidenten arresteerden.

VERWANT: Aah Aah! Quando Rondo controleert YouTuber op Diamond Tester Prank

Rondo zat op de passagiersstoel toen de politie het voertuig naderde en naar verluidt de 24-jarige meteen in hechtenis nam, waarbij wetshandhavingsfunctionarissen zijn drugslasten nog moesten specificeren. Zijn arrestatie komt slechts zes maanden nadat een grand jury Bowman en achttien anderen had aangeklaagd wegens staatsdrugs- en bendegerelateerde aanklachten.

Aanklagers suggereren dat Bowman de Avenue Gang Terrorism and Prevention Act heeft overtreden door naar verluidt het leiderschap op zich te nemen in de Rollin’ 60s straatbende, samen te zweren met anderen om marihuana te distribueren, hydrocodonpillen veilig te stellen en een illegale voorziening te gebruiken voor communicatie tussen groepsleden.

De rechtbank beschuldigde hem van vier punten uit de 49 aanklachten en liet hem vrij op foundation van een borgsom van $ 100.000.

De voortdurende juridische kwesties van Quando Rondo

Slechts een maand later bleven juridische kwesties Rondo plagen. Aanklagers beschuldigden de ‘I Bear in mind’-kunstenaar van een overdosis waardoor hij met zijn auto tegen een ander voertuig botste. Daarom verzochten ze om de intrekking van zijn borg.

Gerechtsdocumenten die op 19 juli door aanklagers waren ingediend, stelden dat de snelle crash, die ertoe leidde dat paramedici Narcan toedienden “omdat hij tekenen van een overdosis vertoonde”, voldoende reden was om hem achter de tralies te zetten.

Het doc luidde verder: “(Quando) werd vervolgens vervoerd naar (Memorial Well being College Medical Middle) waar hij strijdlustig werd tegen het ziekenhuispersoneel en uiteindelijk verdoofd moest worden. “Als gevolg van dit incident wordt verdachte verdacht van een aantal verkeersovertredingen.”

VERWANT: RAPPORT: Kodak Black gearresteerd wegens drugsaanklacht in Florida

In november hebben aanklagers naar verluidt een motie ingediend om Quando uit Chatham County, Georgia te weren, met het argument dat zijn vermeende banden met andere bendeleden een bedreiging vormden voor de gemeenschap.

De aanvraag kwam slechts enkele weken nadat zich op 20 september een vermeend incident had voorgedaan, dat resulteerde in een schietpartij tussen twee groepen. Naar verluidt was Quando aanwezig tijdens de woordenwisseling, maar rechter Tammy Stokes van het Chatham County Superior Court docket ontkende de motie.

In haar uitspraak zei ze dat “uit voorlopig onderzoek blijkt dat de verdachte en/of leden van zijn entourage het doelwit waren van deze aanval. Op foundation van de zaak van de Staat lijkt het erop dat de verdachte feitelijk het slachtoffer was. De vordering wordt daarom afgewezen.”LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here