Home Concert Mijn favoriete concerten in 2019, deel 1

Mijn favoriete concerten in 2019, deel 1

0
Mijn favoriete concerten in 2019, deel 1


2019 is voor mij een druk jaar geweest en ik ben niet zo goed geweest in het plaatsen van berichten hier op mijn weblog. Ik zal proberen het beter te doen in 2020. Maar ik heb veel concerten en festivals gefotografeerd, eigenlijk meer bands en artiesten dan ooit tevoren. Hier zijn de eerste twintig van mijn favorieten van 2019. (Foto hierboven: alle Noorse bluesartiesten die in november in de Royal Albert Corridor optraden)

Angela Marquez op de Feria in Nerja

Mijn totaal aantal concerten, zowel losse evenementen als ook cncerts op festivals voor 2019 bedroeg in totaal 322, verdeeld over 13 festivals en 43 losse concerten. Dit omvat ook twee evenementen waarbij de Noorse royalty’s worden gefotografeerd en drie catwalks, een flamencoshow plus Michelle Obama. De ‘non-concerten’ zijn een gevolg van het feit dat ik sinds november 2018 voor Getty Pictures fotografeer, wat ook een van de redenen is dat ik het dit jaar drukker heb.

Zijne Koninklijke Hoogheid Kroonprins Håkon Magnus en Prinses Ingrid Alexandra bij haar bevestiging

Hier is de eerste batch van mijn favoriete concertfoto’s van 2019:

Bocht

Attila CsiharNecrobutcher en Teloch

Ryan Bingham

Mavis Staples

Stoomkoepel

Ola Kvernberg en Steamdome

Hedvig Mollestad

Dimmu Borgir

Shagrath

1349

Motorpsycho

Erlend Ropstad

Larkin Poe

Domme jongens

Voorbereiden

Hoogasakiet

Aurora

Silya en de matrozen

Royal Albert Corridor

Alle artiesten die in Subterania spelen

Reidar arsen, Large Moe en Jolly Jumper in de Norwegian Seaman’s Church in Londen

Lars Winnaarback

Gabriël

Tot slaaf gemaakt

Heilung

Spook

Alle foto’s zijn © Per Ole Hagen en mogen niet worden gebruikt zonder schriftelijke toestemming.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here