Home Carrière Hoe u prestaties aan uw LinkedIn-profiel kunt toevoegen

Hoe u prestaties aan uw LinkedIn-profiel kunt toevoegen

0
Hoe u prestaties aan uw LinkedIn-profiel kunt toevoegen


Als je wilt uitblinken van andere sollicitanten, zowel uw cv En LinkedIn profiel behoefte aan specifieke, tastbare en kwantificeerbare resultaten.


We zien zoveel cv’s die erg ‘plichtgericht’ zijn: de kandidaat somt op wat hij heeft gedaan, maar vermeldt niets over wat hij heeft bereikt.

Hier zijn een paar suggestions voor het schrijven van een op prestaties gebaseerd LinkedIn-profiel…

1. Benadruk uw belangrijkste vaardigheden in uw LinkedIn-samenvatting (sectie ‘Over’)

Je cv en LinkedIn-profiel zijn van jou persoonlijke branding hulpmiddelen en eerste indrukken zijn belangrijk. Benadruk uw vaardigheden in uw LinkedIn-profiel, internet zoals u dat op uw cv zou doen. Mensen zeggen vaak algemene dingen als: ‘Ik heb in de advertising and marketing gewerkt’, maar dat vertelt recruiters niets over wat ze hebben gedaan.

Wat krachtige woorden kun je gebruiken om op te vallen? Wat heb je specifiek gedaan dat related zou zijn voor de banen waarvoor je solliciteert? Denk na over deze vragen terwijl u uw harde vaardigheden opsomt aan het einde van het gedeelte ‘Over’.

2. Voeg prestaties toe en kwantificeer uw resultaten met cijfers

Vrouw op laptop werkt haar LinkedIn-profiel bij met prestaties

Grote voorraad

Recruiters willen dat u hen vertelt waarom u geschikt bent voor de functie. Wees dus niet verlegen om te benadrukken wat uw vaardigheden zijn en hoe zij het bedrijf zouden kunnen helpen.

Kwantificeer uw resultaten zo goed als je kunt. Gebruik voorbeelden die cijfers bevatten. als u tijd of geld heeft bespaard – hoeveel? Noteer uw prestaties als opsommingstekens. Als iets niet kan worden gekwantificeerd (zoals functieverantwoordelijkheden), zal het geen indruk maken op recruiters en werkgevers. Verspil daarom geen ruimte op uw LinkedIn-profiel door ze op te nemen.

3. Bewijs dat je een zelfstarter bent

Man op laptop werkt zijn LinkedIn-profiel bij met prestaties

Grote voorraad

Wat is het dat u in uw werk heeft geïnitieerd? Ben je nieuwe projecten gestart of met nieuwe ideeën gekomen? Het onder de aandacht brengen van projecten die u zelf wilt verwezenlijken, is een goede manier om te laten zien dat u iemand bent die initiatief neemt, zonder dat u altijd wordt verteld wat u moet doen.

Natuurlijk zou je dat moeten doen kwantificeren zoveel mogelijk informatie over deze projecten. Dit zal de aandacht trekken van recruiters en een geweldige indruk achterlaten gespreksaanzet met uw netwerk.

Het schrijven van een op prestaties gebaseerd LinkedIn-profiel is een geweldige manier om te benadrukken waarom u goed bij de baan previous. U zult bij recruiters opvallen als een gekwalificeerde sollicitant, iemand die geweldige dingen zou kunnen bereiken bij het bedrijf.

Meer hulp nodig met uw zoek naar werk?

Lid worden om te leren hoe u een baan kunt vinden en uw ware potentieel kunt ontketenen om te krijgen wat u wilt van uw werk!

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op een eerdere datum.

Van uw siteartikelen

Gerelateerde artikelen op web

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here